Eurostarter
Image default
Dienstverlening

Gelijk Geslaagd in Rotterdam

Wie zijn of haar theorie-examen binnen 1 dag wilt halen is bij Gelijk Geslaagd op het goede adres. Wij geven theorie cursussen door het hele land, waaronder een theorie cursus in Rotterdam. Je kan je online inschrijven voor onze cursus. Hier kan je kiezen uit verschillende cursusdata. Als je je hebt ingeschreven sturen we een mail ter bevestiging. In deze mail sturen we ook alvast wat oefenvragen mee zodat je vast een beetje kan inkomen. Zodra we je inschrijving binnen hebben zorgen wij dat er een plekje bij het CBR wordt gereserveerd voor je. Hier hoef je zelf dus niks voor te regelen.

Zo ziet de dag er uit

De dag zelf staat helemaal in het teken van de auto theorie. Een relaxte docent van Gelijk Geslaagd zal de theorieles verzorgen en je alles vertellen wat je moet weten. We oefenen onder andere met examens van voorgaande jaren. Hierdoor weet je al helemaal wat je precies te wachten staat en heb je dus al lekker kunnen oefenen met examenvragen. Ook leert de docent jullie klassikaal alles over onder andere de regels van het verkeer, de verkeersborden met hun verschillende kleuren en bijzondere manoeuvres. Je leert en oefent met elkaar alles wat jullie moeten weten voor het examen. De sfeer is ontspannen en relaxed, zo leer je immers het beste! Ook is de dag zo ingedeeld dat er niet gehaast hoeft te worden. Er is overal ruim tijd ingepland en er is voldoende tijd om naar het CBR te reizen. Bij het CBR aangekomen maak je met zijn allen het theorie-examen en als het goed is zijn jullie daarna allemaal geslaagd!

Theorie cursus in Leiden

Woon je in of rondom de prachtige stad Leiden? Gelijk Geslaagd biedt de theorieles Leiden aan. Samen met mede cursisten of misschien wel met vrienden de theoriecursus volgen. Onze cursus is voor iedereen geschikt, ook voor mensen met ADHD, faalangst, concentratieproblemen of examenvrees. We werken lekker in groepsverband waardoor we veel steun aan elkaar hebben. Zo maken we er een gezellige en leerzame dag van. Met als eindresultaat geslaagd zijn voor je theorie-examen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/