Eurostarter
Image default
Bloemen

Je bloemen en planten laten bezorgen in Amsterdam

Wil jij bloemen of planten bestellen en deze laten bezorgen in regio Amsterdam? Dan helpt URBANBLOOM je graag verder. Deze winkel op het Javaplein in Amsterdam maakt het zelfs mogelijk om dezelfde dag nog je bloemen te bezorgen op je gewenste locatie. Je dient dan wel je bestelling voor 12.00 uur te plaatsen. Zo ben je toch nog op tijd voor die verjaardag van je vriend, collega of moeder. Ga jij voor een mooie bos bloemen in jouw, zijn of haar favoriete kleuren of ga je toch liever voor een vaste plant? Mocht je keuze op een vaste plant vallen, dan is het zelfs mogelijk om deze in je favoriete pot uit de winkel te laten verpotten.

Hét cadeau voor Valentijnsdag

Wanneer Valentijnsdag er weer aan komt, is het weer tijd voor een mooi gebaar naar jouw geliefde. Een mooie bos bloemen is hét geschenk om je liefde te uiten en doordat je dit gewoon kan laten bezorgen in regio Amsterdam is het voor jou gemakkelijk om te regelen. Via de overzichtelijke website ontdek jij een ruim assortiment aan diverse bloemen in alle kleuren van de regenboog. Het is ook altijd mogelijk om duurzame bloemen te bestellen. In dit boeket worden alleen bloemen verwerkt die afkomstig zijn van kwekers die zoveel mogelijk rekening houden met het milieu en de maatschappij. Niet alleen heb jij dus het perfecte cadeau gevonden, maar je houdt daarbij ook nog eens rekening met jouw ecologische voetafdruk.

Stuur eenvoudigweg een WhatsApp bericht

Wil je met de medewerkers van URBANBLOOM bespreken welk boeket je precies wil of heb je andere vragen? Natuurlijk ben je van maandag tot en met zaterdag welkom om de fysieke winkel binnen te wandelen. Om het je nog gemakkelijker te maken, is het echter ook mogelijk om een WhatsAppbericht te sturen! Je vindt de contactmogelijkheden op de website.

https://urbanbloom.nl/