Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bij dit bedrijf kunt u een veiligheidskundige voor de bouw inhuren

Wilt u voor een project in de bouw een veiligheidskundige inhuren? Dat is een verstandige keuze. De bouwsector is namelijk een sector waar veel risico’s gelopen worden. Wanneer u een veiligheidskundige gaat inhuren, worden al deze risico’s in kaart gebracht en wordt de arbeidsveiligheid gewaarborgd. U wilt natuurlijk wel een expert op dit gebied inhuren, daarom kiest u voor de dienstverlening van Hattink Advies B.V. uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant.

Ruim dertig jaar ervaring

Bij Hattink Advies B.V. beschikken ze over ruim dertig jaar ervaring op het gebied van bodem- en bouwwerkzaamheden. Hoewel dit eerst de corebusiness van het bedrijf was, is daar in de loop der jaren ook een specialisatie in arbeidsveiligheid aan toegevoegd. Wanneer u dus een veiligheidskundige van dit bedrijf gaat inhuren, rekent u op praktijkervaring én theoretische kennis. Zo bent u er zeker van dat de specialist u op elk gebied met betrekking tot uw bouwproject en de arbeidsveiligheid kan bijstaan. Denkt u aan het laten opstellen van een plan van aanpak voor de veiligheid, het uitvoeren van een RI&E, het opstellen en beoordelen van VGM-plannen en veiligheidsinspecties op de werkplaats uitvoeren. Zo garandeert u een veilige werkomgeving voor u en uw personeel, wat natuurlijk van het grootste belang is!

Verken de mogelijkheden

Wilt u graag weten wat een veiligheidskundige van Hattink Advies B.V. uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant, voor u kan betekenen wanneer u overgaat tot het inhuren van een dergelijke specialist? Neem dan contact op met het bedrijf via de contactgegevens op de website en leg uw situatie aan hen voor. U ontvangt dan meer informatie over de mogelijkheden en kunt direct overgaan tot het inhuren van een veiligheidskundige voor uw (bouw)project. Zo heeft u een van de belangrijkste zaken omtrent uw project direct geregeld en kunt u van start gaan in een veilige werkomgeving.

https://hattinkadvies.nl/

Gerelateerde artikelen

Hét schoonmaakbedrijf uit Monster dat je bedrijfspand in regio Westland laat stralen

De schoonste lucht van de Benelux dankzij innovatieve filtertechniek

Hoe een houten scheidingswand voor een aangenamere ruimte zorgt