Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bij dit bedrijf kunt u een veiligheidskundige voor de bouw inhuren

Wilt u voor een project in de bouw een veiligheidskundige inhuren? Dat is een verstandige keuze. De bouwsector is namelijk een sector waar veel risico’s gelopen worden. Wanneer u een veiligheidskundige gaat inhuren, worden al deze risico’s in kaart gebracht en wordt de arbeidsveiligheid gewaarborgd. U wilt natuurlijk wel een expert op dit gebied inhuren, daarom kiest u voor de dienstverlening van Hattink Advies B.V. uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant.

Ruim dertig jaar ervaring

Bij Hattink Advies B.V. beschikken ze over ruim dertig jaar ervaring op het gebied van bodem- en bouwwerkzaamheden. Hoewel dit eerst de corebusiness van het bedrijf was, is daar in de loop der jaren ook een specialisatie in arbeidsveiligheid aan toegevoegd. Wanneer u dus een veiligheidskundige van dit bedrijf gaat inhuren, rekent u op praktijkervaring én theoretische kennis. Zo bent u er zeker van dat de specialist u op elk gebied met betrekking tot uw bouwproject en de arbeidsveiligheid kan bijstaan. Denkt u aan het laten opstellen van een plan van aanpak voor de veiligheid, het uitvoeren van een RI&E, het opstellen en beoordelen van VGM-plannen en veiligheidsinspecties op de werkplaats uitvoeren. Zo garandeert u een veilige werkomgeving voor u en uw personeel, wat natuurlijk van het grootste belang is!

Verken de mogelijkheden

Wilt u graag weten wat een veiligheidskundige van Hattink Advies B.V. uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant, voor u kan betekenen wanneer u overgaat tot het inhuren van een dergelijke specialist? Neem dan contact op met het bedrijf via de contactgegevens op de website en leg uw situatie aan hen voor. U ontvangt dan meer informatie over de mogelijkheden en kunt direct overgaan tot het inhuren van een veiligheidskundige voor uw (bouw)project. Zo heeft u een van de belangrijkste zaken omtrent uw project direct geregeld en kunt u van start gaan in een veilige werkomgeving.

https://hattinkadvies.nl/