Eurostarter
Image default
Zakelijk

Je wilt jouw eerste factuur maken?

Gestart als ondernemer en het is de hoogste tijd! Je gaat jouw eerste factuur maken! Maar wat moet je er eigenlijk op zetten om ervoor te zorgen dat het een officiële factuur is? Hieronder lees je de belangrijkste punten wat op een factuur moet staan.

Vermelden van eigen gegevens

Wanneer je een factuur gaat sturen zal je ervoor moeten zorgen dat jouw gegevens erop komt te staan. Het is wel zo prettig dat men weet wie de afzender is wanneer je een factuur gaat sturen. Zorg er dus voor dat jouw gegevens er correct op vermeld wordt.

Zet de factuurnummer duidelijk in beeld

Iedere factuur beschikt over een unieke factuurnummer. Je kan dus nooit twee keer dezelfde nummer gebruiken. Let er dus goed op dat als je facturen maken gaat dat er een uniek nummer op komt te staan.

Vergeet de factuur titel niet!

Wanneer je een factuur gaat maken zal je duidelijk moeten vermelden dat het gaat om een factuur. Als dit er namelijk niet op komt te staan, dan wordt het ook niet gezien als een factuur en zal je dus geen betaling ontvangen.

Uiteraard zijn er nog meer punten wat op een factuur moet komen te staan. Zo kan je bijvoorbeeld bij facturatieoffice.nl alle tips vinden wat je hiervoor nodig hebt. Wil jij graag een factuur maken en besparen op de kosten? Wacht dan niet langer en maak kosteloos bij facturatieoffice.nl een factuur aan!