Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor een prefabmal bij het bouwen van vastgoed

Het bouwen van een huis, een huizenblok of een bedrijfspand is een opdracht waar u als aannemer natuurlijk erg blij mee bent. Maar het halen van de deadline is vaak een hele klus. U kunt sneller bouwen door gebruik te maken van een prefabmal. Zo’n mal kan worden gemaakt voor het neerzetten van een muur, een pilaar of kolom. Ook worden dit soort prefab mallen gebruikt voor het realiseren van een kelder of box. De mal wordt uiteraard precies op maat gemaakt. Hierdoor is het dus niet mogelijk om af te wijken van de voorschriften van de projectontwikkelaar. U zorgt er op die manier ook voor dat alle huizen in een blok eender worden opgeleverd.

Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker

Vanwege strengere milieuwetgeving wordt het steeds belangrijker om duurzaam te bouwen. Door een prefabmal van Construx te gebruiken, voorkomt u verspilling van materialen en is de kans op fouten een stuk kleiner. Een prefab mal kan ook worden gebruikt voor het plaatsen van een trap, wat normaal gesproken een lastige klus is voor de bouwers die veel tijd kost. Zodra het beton goed is uitgehard, kan de mal worden verwijderd en kan de nabewerking worden uitgevoerd. Doordat u op deze manier veel sneller kunt werken, kunt u het tijdsbestek voor de bouw ook strakker inplannen wat natuurlijk kostenbesparend is.

Laat uw mallen maken door dit bedrijf

Een prefabmal kunt u laten maken door Construx. Dit bedrijf, gevestigd in West-Vlaanderen, heeft ruime ervaring met het vervaardigen van allerlei soorten mallen voor de bouw. Hiervoor worden de modernste technieken gebruikt. Meer informatie hierover kunt u lezen op de website. Hier vindt u ook de contactgegevens mocht u nog nadere vragen hebben. Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen en wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Vraag gerust om meer informatie over deze handige techniek.

https://www.construx.eu/nl/