Eurostarter
Image default
Telefonie

Klantenservicetelefoon is steeds meer mensen van dienst

De Telfort klantenservice bellen kun je zelf doen, maar je kunt ook voor je laten bellen. Klantenservicetelefoon is de dienstverlener die jou direct kan doorverbinden met een Telfort-medewerker. En dat geldt natuurlijk ook voor andere providers als KPN, Vodafone en Ben. En voor webwinkels!

0906-1850, handig!

Het nummer van Klantenservicetelefoon is 0906-1850. Als je dit onthoudt, hoef je geen andere nummers meer op te zoeken. Dat scheelt je uiteindelijk veel tijd! Bij Telfort kun je terecht voor mobiel, thuis en combineerabonnementen. Onder het laatste vallen bijvoorbeeld internet met tv en sim only, internet met tv en mobiel. Telfort biedt uitstekende service. Je kunt er met al je vragen en verzoeken terecht. En de prijzen zijn scherp. Als je al klant bent, raden we aan de Telfort app op je telefoon of tablet te zetten. Je hebt dan voortaan 24/7 inzicht in je verbruik, je tegoeden en ook de laatste aanbiedingen.

Klantenservice van iedere webshop

De klantenservice van Otto rekent 60 cent per gesprek. Hierbij zijn de gebruikelijke belkosten nog niet in begrepen. Het klantenserviceteam van Otto neemt op de volgende dagen en tijden de telefoon op. Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. Zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Voordat je belt, kun je kijken op de site. Als je klikt op service, krijg je waarschijnlijk snel een antwoord op je vraag. Dit zijn de sub-kopjes om onder te zoeken:

-Bestellen;

-Bezorgen & afhalen;

-Retourneren & ruilen;

-Betalen en geldzaken;

-Mijn Otto account beheren;

-Garantie en reparatie;

-Acties en actievoorwaarden;

-Extra services;

-Privacy;

-GOODproduct;

-Assortiment.

Kun je de info die jij zoekt niet vinden. Dan is er nog de optie om een mail te sturen naar klantenservice @ ottobv. nl. En wat natuurlijk altijd een goed idee is: bellen met Klantenservicetelefoon. De medewerkers hebben veel handige informatie van en over Otto paraat en ze kunnen je binnen enkele seconde doorverbinden met de Otto Klantenservice.

https://www.klantenservicetelefoon.nl