Eurostarter
Image default
Onderwijs

Wat je kunt verwachten van de de functie commercieel medewerker

Bij Fabius Opleidingen kun je in jezelf investeren om aantrekkelijker te zijn op de arbeidsmarkt of om het roer om te gooien. Je kunt er allerlei opleidingen volgen voor een baan in de kantoorwereld. Zo kun je bijvoorbeeld opgeleid worden tot commercieel medewerker. Als je het leuk vindt om om te gaan met klanten en om producten aan te prijzen en te verkopen is dit misschien wel de perfecte baan voor jou. In dit artikel lees je alles over de functie van commercieel medewerker en wat je ervan kunt verwachten.

De functie commercieel medewerker

Als verkoopmedewerker adviseer je klanten en maak je offertes op. Je helpt bij de verkoop van producten en regelt daarnaast alle administratieve afhandelingen van offertes. Dit betekent dat je baan ontzettend veelzijdig en afwisselend is. Je zal je als verkoopmedewerker in elk geval geen moment vervelen.

De vraag naar commercieel medewerkers

Als de functie je wat lijkt is je volgende vraag wellicht of er veel werk is voor commercieel medewerkers. Je kunt wel opgeleid zijn, maar zonder vraag naar deze mensen heb je er nog niet zoveel aan. In elke sector komen commercieel medewerkers voor. Deze mensen zijn nodig voor bedrijven om geld te kunnen verdienen. Ze zullen wellicht nooit overbodig worden. Je kunt in elke sector terechtkomen en er is voldoende vraag naar commercieel medewerkers.

De opleiding van een commercieel medewerker

Je kunt de opleiding commercieel medewerker binnendienst volgen bij Fabius Opleidingen. Na deze opleiding heb je alle vaardigheden en kennis opgedaan om deze functie te kunnen uitvoeren. Daarnaast heb je relevante diploma’s op zak. Je kunt na de opleiding in principe direct aan de slag. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Fabius of kun je vrijblijvend contact opnemen.