Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

Meubybroers: de plek voor allerlei soorten houten meubels

Ben je op zoek naar een buffetkast van mangohout? Gewoon omdat je het een mooi meubel vindt? Of overweeg je een aankoop vanwege praktische redenen? Wat je ook wenst, je zit altijd goed bij MeubyBroers. Deze prachtige buffetkasten verhogen de sfeer in je woonkamer of keuken. Buffetkasten van mangohout hebben een warme kleur en toch een stoere uitstraling. Ze zijn niet enkel sfeerverhogend, maar ook nog eens enorm praktisch. Dit is te danken aan de ruime indeling, die zorgt voor een dubbele functionaliteit. Naast dat je er al je spullen in kunt opbergen, heeft een buffetkast van mangohout ook nog eens het uitstalvermogen van een vitrinekast. Hier kun je bijvoorbeeld je mooiste accessoires tentoonstellen.

Twee vliegen in één klap

Het bovenste gedeelte van een mangohouten buffetkast is de vitrinekast. Het maakt het een aanwinst voor elke ruimte in je woning. Of het nou om je woonkamer of om je keuken gaat. Het bovenste deel leent zich perfect voor het showen van bijvoorbeeld je mooiste servies of andere voorwerpen waar je trots op bent en graag wilt laten zien. Met een buffetkast van mangohout sla je eigenlijk twee vliegen in één klap. Een échte eyecatcher, die ook nog eens enorm praktisch is.

Milieuvriendelijk hout uit India

Zoals gezegd heeft een buffetkast van mangohout veel mogelijkheden. Het complete onderstel – dat vaak gebruikt wordt als opbergruimte – bestaat uit mangohout. Daarbij is ook de duurzaamheid niet uit het oog verloren. Wist je al dat mangohout uit India komt? Daar worden de bomen gelukkig niet enkel gekapt voor het hout. Het hout dat gebruikt wordt voor deze buffetkasten komt namelijk van oude mangobomen, die hun beste tijd hebben gehad en niet genoeg mango’s meer produceren. Het is dus een stevige, duurzame en milieuvriendelijke soort hardhout. Qua hardheid heeft het veel overeenkomsten met eikenhout, dat er net als het massieve mangohout om bekend staat een lange levensduur te hebben.

Meubybroers

Ben je overtuigd en wil je graag een buffetkast van mangohout aanschaffen? Meubybroers heeft een groot assortiment aan mangohouten buffetkasten. Weet je welke je wilt? De producten zijn eenvoudig online te bestellen in hun webshop. Zoek je toch wat anders en denk je meer te hebben aan een dressoir van mangohout of mangohouten tv-meubel? Ook dit behoort tot hun uitgebreide assortiment. Kom je er niet uit? Schroom dan niet om hulp in te schakelen, want zij adviseren je graag!

 

https://meubybroers.nl/