Eurostarter
Image default
Relatie

Online relatietherapie bij een ervaren relatietherapeut

Ben je op zoek naar een ervaren relatietherapeut? Dan ben je bij Marieke Proper, Relatie- & Gezinscounselor aan het juiste adres. Deze therapeute is gespecialiseerd in relatieproblemen na overspel. Zij heeft ruime kennis over problemen die ontstaan na overspel en hoe deze te overwinnen zijn. De online relatietherapie is bij haar samengevat in een programma van zeven weken. Daarin worden zeven stappen doorgelopen die een relatie in crisis snel weer perspectief kunnen geven. Dit online coaching programma kan je op elk willekeurig moment starten, je kan het alleen doen en ook samen. Soms komt het voor dat een partner op een later moment uit nieuwsgierigheid alsnog inhaakt, dit is altijd mogelijk.

Hoe ga ik starten?

De online relatietherapie kan je starten op elk willekeurig moment. Na het aanmelden ontvang je ook direct het startpakket, zodat je direct kunt starten met jouw therapie. Vanuit hier doorloop je een online relatieprogramma van zeven weken, dat jouw leven in positieve zin zal veranderen. Je werkt binnen dit programma aan jezelf en zo word je weer een gelukkige versie van jezelf binnen jullie relatie. Deze online relatietherapie zal ervoor zorgen dat je handvatten krijgt om de stresspunten binnen jullie relatie aan kunt pakken. Je krijgt weer inzichten waarmee je jullie toekomst op een zonnige manier tegemoet kunnen gaan en je bouwt je zelfvertrouwen op.

Relatietherapie in slechts zeven weken

Het klinkt misschien als een utopie maar deze relatiecoach geeft je handvatten om in zeven weken weer een goed vervolg te kunnen bieden van jullie relatie. In de online relatietherapie van zeven weken haal je weer het beste in elkaar naar boven en durf je weer op elkaar te vertrouwen. Jullie worden samen sterker maar ook ga je werken aan jouw eigen zelfvertrouwen en onafhankelijkheid. Het uiteindelijke doel van deze therapie is om weer samen in verbinding te komen en de aantrekkingskracht naar elkaar terug te vinden.