Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

Op een boerderij in Limburg wonen

Van plan om in Limburg te komen wonen? Het  landschap kenmerkt zich door uitgebreide velden en bossen met veel platteland. Limburg is niet voor niks de mooiste plek om te wonen. Het natuurlandschap zorgt voor een totaal plaatje en straalt een zekere mate van rust uit. In de provincie  Limburg kun je ook heel makkelijk een boerderij kopen. In deze blog geven we je enkele tips voor de aankoop van een boerderij.

Het is wel belangrijk om rekening te houden met omgevingsfactoren zoals , een begroting van kosten en of het praktisch voor je is. Hieronder staan de tips per stuk weergegeven

 

Controleer omgevingsfactoren:

Kijk waar je terecht komt en wat je hier mag uitvoeren op deze grond. Op deze manier voorkom je dat er beperkingen spelen die je woongenot tegen houden. Kijk bijvoorbeeld waar de boerderij staat, als dit in   de buurt is van een veebedrijf kun je met allerlei eisen te maken krijgen.

Maak een begroting:

Een boerderij verbouwen klinkt heel leuk maar houdt er wel rekening mee dat hier nog een hoop verbouwingskosten bij komen kijken. Zorg dat je vooraf een begroting en plan hebt gemaakt waarin je de kosten vastlegt.

Denk praktisch:

Beschik je over een goede auto en vind je het niet erg om een stuk te moeten tijden om te komen bij voorzieningen zoals winkels, scholen en de dokter. Als je heir geen problemen mee hebt is het geen probleem om landelijk te wonen. Heb je echter een drukke baan? Dan is het handiger om wat dichter bij een dorp of de stad te wonen.

 

 

https://klement-rentmeesters.nl/boerderij-te-koop/