Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar werk? Kijk dan eens bij deze 3 sectoren!

Steeds meer mensen hebben geen baan in Nederland, dit is een trend welke de afgelopen jaren merkbaar is. De ene sector heeft een personeelstekort, en de ander heeft een personeelsoverschot. Ben je nou werkloos en ben je druk op zoek naar ene baan, lees dan zeker even verder. Hieronder zullen drie branches beschreven worden waar een groot tekort is aan personeel. Misschien helpt deze blog jou wel bij het vinden van een baan!

Logistieke sector

Een van de sectoren waar constant werk gevonden kan worden is de logistieke sector. Deze sector is constant in beweging en zal altijd aan het werk blijven. Goederen zullen altijd verplaatst moeten worden om plaatsen te kunnen bevoorraden. Door deze sector blijft er voorraad beschikbaar in de supermarkt en krijgen ziekenhuizen en apothekers medicijnen binnen. Deze sector is dan ook onmisbaar in de samenleving waardoor er vaak vacatures te vinden zijn. Kijk zeker eens bij de vacatures van het dit logistiek bedrijf: Melis Logistics.

Zorgsector

Iedereen kan zich de situatie nog wel herinneren met de weinig ic bedden tijdens de coronapandemie. Toen werd pas echt duidelijk wat het bezuinigen in de zorg voor resultaat heeft gehad. Met een steeds grotere oudere bevolking gaat zorg steeds belangrijker worden. Terwijl het kabinet de afgelopen jaren ruim 75.000 zorgmedewerkers ontslagen heeft. De werkdruk in de zorgsector is de laatste tijd ongekend hoog waardoor zorgorganisaties constant op zoek zijn naar nieuw personeel. In deze sector is zeker een baan te vinden als je een beetje goed zoekt!

Onderwijssector

Ook in het onderwijssector zijn ze druk op zoek naar nieuwe docenten. Zowel op de basisschool tot aan de universiteiten wordt er druk gezocht naar docenten. De meeste banen zijn te vinden bij de basis- en middelbare scholen. De grootste problemen zullen ontstaan in de grote steden van het land, de verwachting is dat hier nog meer docenten gezocht moeten worden de komende jaren. Op de middelbare scholen worden vooral docenten gezocht voor de volgende vakken: wiskunde, scheikunde, natuurkunde en vreemde talen zoals Engels en Spaans. Kijk eens naar vacatures bij scholen in de buurt en misschien kan je snel aan de slag

https://www.melislogistics.nl/