Eurostarter
Image default
Dienstverlening

Oris horloges collectie in Dronten

Met een Oris horloge koop je een uniek uurwerk waar je mee gezien mag worden Is het je hobby om luxe horloges te verzamelen of heb je graag een bijzonder uurwerk om je pols waar je mee op kunt vallen? Met een Oris horloge dat je in Harderwijk kunt aanschaffen, heb je een bijzonder fraai horloge in handen wat zijn waarde behoudt.

Het Zwitserse Oris produceert alleen mechanische horloges die allen voorzien zijn van het Swiss made keurmerk. Dit garandeert dat de kwaliteit van de horloges volgens de hoogste normen worden bewaakt tijdens het hele proces. Hiermee heb je dus de garantie dat je een Oris horloge van uitmuntende kwaliteit in handen hebt. Een Oris herken je aan het rode rotor logo.

Collectie Oris Horloges in Dronten

In het filiaal in Dronten vind je een ruime collectie Oris horloges. Als je al een specifiek type op het oog hebt, kun je dit van tevoren bestellen. Dan weet je zeker dat het horloge in de winkel is op het moment dat je langskomt. Ook als je wil weten of een bepaald horloge op voorraad is of je andere vragen hebt kun je gerust contact opnemen. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om je te adviseren en de verschillende modellen te laten zien. 

Je krijgt garandeert eerlijk advies. We zeggen het als een horloge je goed staat, maar ook als het niet goed past bij je. Dit is een prettige gedachte. Zo weet je zeker dat je het horloge koopt dat het beste bij je past. Je zult nog vele jaren heel tevreden zijn met je aankoop. Neem er uitgebreid de tijd voor, want er zijn bijzonder mooie horloges verkrijgbaar waar je hart sneller van zult gaan kloppen. 

Variatie in Oris horloges

De collectie van Oris bestaat uit duikhorloges, auto sporthorloges, pilotenhorloges en cultuur horloges. De horloges zijn redelijk geprijsd. Voor 1550 euro heb je al een pilotenhorloge in handen; de Oris Big Crown Pilot. Dit fraaie en stoere horloge heeft saffierglas en datumaanduiding. Zit je graag achter de stuurknuppel van een vliegtuig? Dan heb je hiermee een prima instapmodel waar je mee voor de dag kunt komen. Laat het vliegtuig maar opstijgen. 

Ben je een enthousiast watersporter of ben je groot fan van de Formule 1? Ook deze prachtige horloges kun je eenvoudig bestellen. Neem contact op met de winkel in Dronten om dit te regelen. Dan kun je deze op afspraak in de winkel bezichtigen en passen. Oris is sterk gericht op mannen, maar ook voor dames zijn er prachtige horloges gemaakt; vraag er gerust naar in de winkel.