Eurostarter
Image default
Winkelen

Prachtige mozaïek tegels koopt u in de showroom dicht bij Rotterdam

Overweegt u om mozaïek tegels aan te schaffen? Voor in uw badkamer of toilet? In beide gevallen kiest u voor een KROON Vloeren in Steen. Ook als keukentegel doen mozaïek tegels van de specialist uit de regio Rotterdam het goed in verschillende ruimtes. Pak helemaal uit met een mooi patroon of kies voor accenten van mozaïek tegels. Zo combineert u deze mozaïektegels prachtig met de vloertegels in uw badkamer of toilet. De mozaïektegels worden in de grote showroom los gepresenteerd, zodat u gemakkelijk uw eigen patroon kunt ontwerpen. Ook kunt u deze tegels gemakkelijk combineren met de wand- en vloertegels voor in uw woonkamer, zodat het een mooi geheel vormt. 

Praktische tegelstroken van de expert in tegels in de regio Rotterdam

Bekijk het ruime assortiment van een specialist in tegels in de buurt van Rotterdam. De tegels zijn eenvoudig op uw wand te plaatsen. Kies voor tegelstroken wel dezelfde kleur als uw vloertegels, zo krijgt u het mooiste resultaat. Wilt u toch een meer gevarieerde uitstraling? Dan kunnen de tegelstroken natuurlijk ook geleverd worden in een andere kleur. KROON Vloeren in Steen, de specialist in tegels in de regio Rotterdam, adviseert u graag. Tegelstroken zijn ook uitermate geschikt voor het realiseren van een mooi effect door het leggen van accenten met kleinere stukken tegelstrook. Zo maakt u van uw badkamer of toilet een mooie ruimte met een eigen uitstraling. 

Ideale vloertegels voor vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds populairder. Veel nieuwbouwwoningen worden hiermee gebouwd. Helaas is niet elke vloer hier geschikt voor vloerverwarming. Welke vloer kiest u nu voor in uw woning? Hout is dat wel, maar een houten vloer vergt veel onderhoud en is niet zo slijtvast als een stenen vloer. De unieke houtlook tegels van KROON Vloeren in Steen zijn sterk, slijtvast en zijn de ideale vloertegels voor onder uw vloerverwarming. En het grote voordeel: de houtlook vloertegels zijn geschikt voor het hele huis, van keuken tot woonkamer en badkamer. Ga langs in de overzichtelijke showroom dicht bij Rotterdam om de tegels te bekijken.