Eurostarter
Image default
Cadeau

Ronde tafels de nieuwe trend

De woontrends veranderen nog wel eens. En dat is natuurlijk maar goed ook. Als deze namelijk altijd het zelfde blijven heeft uiteindelijk iedereen dezelfde wooninrichting en wordt er zakelijk gezien natuurlijk ook niet veel meer verdient. Fabrikanten en winkels triggeren de consument maar al te graag. Geld moet immers blijven rollen!

Een trend dat we nu ineens heel veel zien opkomen zijn de ronde tafels. Wilde voorheen iedereen een rechthoekige tafel welke robuust, stoer en strak mocht zijn, nu zie je in alle woonwinkels en meubelzaken voornamelijk ronde tafels. En niet alleen voor in de woonkamer bij de bank, maar ook vooral als zijnde eettafel.

De ronde tafel is terug van weggeweest en is populairder dan ooit. Het zorgt voor een gezellige en speelse look. Daarnaast is het voordeel van een grote ronde tafel dat je alle tafel genoten gezellig bij je in de buurt hebt zitten. Dat mis je nog wel eens bij een zes of acht persoons tafel. Dan zijn de op de kop zijn kant over een interessant onderwerp aan het praten, maar kun jij het niet volgen omdat je aan de andere kant van de tafel zit. Nou met een ronde tafel heb je dat probleem dus niet. Iedereen kan meedoen met het gesprek, iedereen is betrokken. Dit is een groot voordeel van de rond tafel ten op zichte van de rechthoekige variant.

Heb jij nog een oude ronde tafel op zolder staan? Haal ‘m er dan maar snel weer af! Zet de rechthoekige of vierkante nu maar even een poosje op zolder, dan die zijn nu even niet meer zo in trek. Is je oude tafel niet zo mooi meer? Leg er dan gewoon een leuk rond tafelzeil op zodat je het lelijke tafelblad niet meer ziet. Vind je het lastig om een tafelzeil te bestellen omdat je niet weet welke maat je moet bestellen? Dan is het handig om even het blog op Hiptafelzeil te bezoeken waarin precies staat uitgelegd welke maat tafelzeil je moet bestellen bij welke maat tafel. Je kunt op onderstaande link klikken om dit blog gelijk te lezen:

Welke maat tafelzeil nodig voor mijn tafel?

Hier wordt je netjes uitgelegd welke maat je nodig hebt voor elk type tafel.