Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bij dit kantoor vindt u een gedreven advocaat wanneer u verdachte bent van een zedendelict

Als u wordt verdacht van het plegen van een zedendelict, kunt u het best zo snel mogelijk een gespecialiseerde advocaat met kennis van zedenzaken inschakelen. Bij De Strafpleiters, een toegankelijk advocatenkantoor in Rijen, werken zeer gedreven zedenadvocaten die cliënten bijstaan in hun strafzaken in heel Nederland. U kunt hen benaderen wanneer u een ontbiedingsbrief heeft ontvangen om verhoord te worden op het politiebureau. Zij staan u vervolgens bij tijdens het gehele proces.

Kies voor een advocaat met een specialisatie in zedenzaken

Een zedenmisdrijf is erg ingewikkeld en de term beslaat verschillende delicten die opgenomen zijn in het Wetboek van Strafrecht. Voor het plegen van een zedendelict geldt in de meeste gevallen een zware gevangenisstraf, waardoor het essentieel is om een advocaat met een specialisatie in zedenzaken in te schakelen. Voordat u de ontbiedingsbrief ontvangt, heeft de politie al veel onderzoek gedaan naar de zaak en misschien ook uw gegevensdragers, zoals telefoon en computer, in beslag genomen. Uw verklaring is vaak de laatste stap van het onderzoek. U doet er dan ook goed aan om samen met een advocaat een verdedigingsstrategie op te stellen en uw verklaring door te lopen. Tot die tijd kunt u zich beroepen op het zwijgrecht zoals vermeld in artikel 29 van het Wetboek van Strafvordering. Op die manier vermijdt u namelijk dat u belastende uitspraken doet.

U heeft direct contact met uw advocaat via 06-nummers en e-mail

Kiest u voor de kennis en kunde van een advocaat van De Strafpleiters in Rijen bij verdenking van een zedendelict? Dan heeft u altijd direct contact met uw advocaat via het 06-nummer of via e-mail. Bovendien is het eerste gesprek gratis. Tijdens dit gesprek zal de advocaat u in duidelijke taal uitleg geven over het proces. De advocaten van dit kantoor hebben jarenlange ervaring en zijn ook zeer kundig in het verdedigen van andere strafzaken, zoals Opiumwet-, levens- en gewelddelicten.

https://destrafpleiters.nl/