Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

Maandhoroscopen komende maanden voor het sterrenbeeld Ram

september Er komt een maand aan, waarin problemen verdwijnen. Soms moet je alle zeilen bijzetten, maar het zal vanzelf beter gaan. Wees niet bang om te zeggen wat je vindt. Je bent sterk genoeg en mensen zullen niet snel over grenzen gaan. Wat betreft relaties kan je krachtig en serieus in het leven staan, waardoor er transformatie plaats vindt. Tot de 11de zullen privérelaties naar een hoger plan gaan of beëindigen. Je hebt de 1ste dagen goede ideeën, maar of die gelijk goed uitpakken, is maar de vraag. Er wordt aangeraden eerst na te denken en niet te impulsief te handelen. Je kunt beter advies van anderen inwinnen. Objectiviteit zal meer lonen dan te impulsief en gevoelsmatig reageren. Zijn er momenten dat er meningsverschillen zijn, zorg dan dat je tot elkaar komt en niet dat je verder van elkaar af komt te staan. Ben je gebonden, dan moet je tot de 11de opletten met nieuwe mensen in je leven. Je bent soms onevenwichtig en kunt jaloers en bezitterig worden, omdat je je partner niet wilt of kunt delen. Ben je single, wees dan niet achterdochtig bij nieuwe mensen. Soms kan je het verleden niet loslaten en betrek je dit op die personen. Laat achterdocht varen en wees jezelf. Ga mensen vooral niet beschuldigen van dingen die anderen vroeger bij je gedaan hebben. Zorg voor een schoonmaakbeurt in je huis, maar tracht ook je uiterlijk aan te pakken. Het is een goede tijd voor sporten en om je voedingspatroon aan te passen.

 

oktober Algemeen De maand zal met krachtige energieën starten, waaronder natuurlijk de Volle Maan in de creatieve Vis. Deze zal de 1ste dagen van de maand zorgen voor verheldering, omdat de Ram een sterkere intuïtie heeft. Het is een periode om levensproblemen op te lossen en daar kan je de energie van de Maan zeker wel bij gebruiken. Bijzonder aan september is dat deze maand krachtig start, maar ook zo eindigt. Wat en welke dingen je doet, je zult slagen. Dit kan gaan over mentale of fysieke zaken, over je carrière of je privéleven en eigenlijk alle gebieden. De Ram zal serieuze ontwikkelingen kennen. Er wordt aangeraden om de eerste vier dagen rust te vinden en financieel niet teveel geld uit te geven. Je zult deze maand veel uitgeven, maar wacht daar tot de 6e mee, omdat er een zeer goede energie is. Vanaf deze periode zal je op vele gebieden goed scoren. De 5de zal Mercurius het gebied van de sympathieke Weegschaal binnen gaan. Je bent minder impulsief, charmant en zal ook niet zo opvliegend zijn. Je bent juist bereid tot compromissen en zal daardoor prima in staat zijn samen te werken en in relaties lekker in je vel te zitten. Door de energie van deze planeet is het een prima maand om in je carrière en met financiële zaken goed te presteren. Ook zijn vriendschappen, familiale contacten en romantiek erg gunstig door deze energie. Zelfs dingen die eerst minder goed verliepen, zullen nu prima verlopen.

November Algemeen Mars, je heersende planeet, zal de hele maand sterke energie geven, waardoor je zeer actief kunt zijn. De Zon, in de Schorpioen, zal tot de 21ste zorgen dat je fysiek wat tegengehouden wordt en je meer op mentaal gebied bezig bent. Ditzelfde geldt ook voor Mercurius, die de 11de t/m de 29ste eenzelfde soort energie brengt. Ratio en emoties staan tegenover elkaar en dat is wel eens lastig voor de Ram. Blijf dus goed nadenken bij wat je doet. De laatste week van de maand zal de Zon naar de Boogschutter reizen en dit past beter bij Mars en jouw teken, waardoor je actie kunt ondernemen. Uranus zal in de maand gericht zijn op financiële status en impact hebben op hoe je met geld omgaat en welke handelingen je doet. De hele maand zullen er krachtige planetaire energieën zijn, die zorgen voor veranderingen in jouw sociale leven. Kijken we naar de liefde, dan zal vooral Venus in de Weegschaal tot de 21ste op emotioneel gebied actief zijn en hierdoor heb je sterke drang om liefde na te streven. Communicatief zal Mercurius tot de 10de een gunstige energie bieden, maar vanaf de 11de zal je minder makkelijk met mensen omgaan als het om communicatie gaat. Je doet er goed aan om minder prominent op de voorgrond te treden en bescheiden te blijven. In een relatie zal je libido actief zijn en kun je liefde en aandacht aan je partner schenken. Zorg ervoor dat je blijft communiceren en je gevoel uit, dan blijft de relatie prima. Singles zijn vurig, elegant en aantrekkelijk. Er zijn goede kansen om iemand te ontmoeten, maar na de 21ste zal er rust komen en zal je minder met romantiek en passie bezig zijn. Je kunt je nu meer ontspannen. Voor de hele maand zal het sowieso belangrijk zijn in de gaten te houden dat planeten in de Schorpioen zorgen voor geduld, tact en zelfreflectie. Voldoende om je op een relaxte wijze door de maand te bewegen.

Lees meer over je sterrenbeeld of de horoscoop Ram

of de daghoroscoop Ram.