Eurostarter
Image default
Verbouwen

Verhuisdozen kun je ook bestellen

Verhuisdozen kopen, een onvermijdelijke investering waneer je gaat verhuizen. Waarschijnlijk heb je al wel eens eerder verhuisdozen gekocht in een bouwmarkt of in de plaatselijke doe het zelf winkel. Dit waren dozen waarvan je de bodem ingewikkeld in elkaar moest vouwen en vervolgens met de minste belading alsnog doorzakte. Dit is nu verleden tijd! Je besteld de beste verhuisdozen snel en eenvoudig online! Je verhuisdozen worden de volgende dag gratis thuisbezorgd en hoeft niet met zware stapels dozen te slepen door de bouwmarkten. 

 

Er zijn verschillende soorten en maten verhuisdozen te koop. Het verschil zit in de kwaliteit en dikte van het karton. De dozen die je koopt in de bouwmarkt zijn meestal gemaakt van enkelgolf karton en hebben een lastig vouwbare bodem de verhuisdozen die je online bestelt zijn gemaakt van zwaar dubbelgolf karton en zijn voorzien va neen automatische bodem. Door deze bodem zij de dozen binnen 1 seconden klaar voor gebruik. 

 

Zoals eerder genoemd zijn er verschillende dozen te koop. Zo heb je voor het verhuizen van je tv, schilderijen en spiegel een speciale schilderijdoos. Wanneer je klaar bent om je garderobe in te pakken bestel je de speciaal ontworpen garderobedoos of garderobebox, hier kun je tot wel 30 kledingstukken in ophangen. Je kleding blijft hierdoor volledig stopt en kreuk vrij tijdens de gehele verhuizing. 

 

 

https://verhuisdozen.store/product-categorie/verhuisdozen/