Eurostarter
Image default
Verbouwen

Gemakkelijker een bouwproject ontwikkelen met behulp van BIM-modelleren

Vroeger was het ontwikkelen en bouwen van een pand puur handwerk. Alles werd handmatig gedaan, zowel het rekenwerk als het maken van bouwtekeningen. Die tijd ligt ver achter ons. Vandaag de dag wordt er onder meer gebruik gemaakt van BIM-modelleren. Hiermee kan niet alleen een realistisch 3D-model van het te bouwen pand worden gemaakt, er zijn nog meer belangrijke voordelen. U kunt in zee gaan met een bouwkundig adviesbureau uit de omgeving van Amsterdam dat dit systeem al geruime tijd toepast op projecten die zij begeleiden. Hiermee krijgt u zowel voor aanvang als tijdens de bouw gedetailleerd advies over het project. Dit geeft u de mogelijkheid om optimaal te monitoren en te sturen.

Bouwen met optimale zekerheden

Een bouwproject brengt veel risico’s met zich mee. Het weer kan een spelbreker zijn, maar ook stakingen, stagnerende leveringen en andere onvoorziene omstandigheden kunnen zorgen voor problemen. Als u gebruik maakt van BIM-modelleren dan heeft u in ieder geval vooraf uw planning goed op orde. Als er bijgestuurd moet worden dan kan het systeem u daarbij helpen. Wellicht kunnen werkzaamheden worden omgewisseld zodat er zo min mogelijk tijd verloren gaat. Een bouwkundig adviesbureau in Amsterdam dat dit systeem gebruikt, kan u daarbij uiteraard ook van mondeling of schriftelijk advies voorzien. Misschien kunnen er andere materialen worden ingezet die wel tijdig kunnen worden geleverd of is er een andere oplossing om vertraging van het project te voorkomen of te verkleinen.

Vertrouw op uitstekende begeleiding van uw bouwproject

Wanneer u in zee gaat met Kiewiet Bouwadvies kunt u rekenen op professionele begeleiding van uw project. Zij gebruiken niet alleen het systeem voor BIM-modelleren, maar kunnen u ook op andere vlakken prima van advies voorzien, zoals het aanvragen van alle benodigde vergunningen. U vindt dit bouwkundig adviesbureau uit regio Amsterdam natuurlijk ook online. Op de website staat alle beschikbare informatie. Hier kunt u ook een contactformulier invullen als u meer informatie wilt of als u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen.