Eurostarter
Image default
Dienstverlening

Schakel deze advocaat uit Roosendaal in voor juridische bijstand

Heeft u een advocaat in de omgeving van Roosendaal nodig voor juridische bijstand? Dan is Advocatenkantoor Van Beers het kantoor waar u moet zijn. Bij dit advocatenkantoor, waar mr. B.P.A. van Beers u graag te woord staat, kunt u namelijk terecht voor bijstand in verschillende rechtsgebieden. Denk hierbij aan familiezaken, zaken met betrekking tot instanties, strafbare feiten en geschillen met andere partijen. Door de specialismen waarover mr. B.P.A. van Beers beschikt, kunnen zowel zakelijke als particuliere partijen terecht bij dit kantoor, ook voor door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo/toevoeging). Zowel in Roosendaal als de wijde omgeving van deze plaats staat deze advocaat u graag bij.

De rechtsgebieden waarin deze advocaat werkzaam is

Naast juridische bijstand kunt u bij deze advocaat in Roosendaal ook terecht voor verschillende strafrechten. Denk hierbij aan het strafrecht, jeugd(straf)recht en verbintenissenrecht. In een kennismakingsgesprek met mr. B.P.A. van Beers hoort hij graag wat de zaak is waar u hulp bij nodig heeft. Zo kan hij een goede inschatting maken van wat er allemaal nodig is om u als ervaren en deskundige advocaat goed bij te staan. Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Pas als u een goed gevoel heeft bij deze samenwerking, gaat u een contract aan met deze advocaat die al in 2001 beëdigd is als advocaat.

Neem contact op met deze advocaat

Neem telefonisch, per mail of via het contactformulier contact op met mr. B.P.A. van Beers als u een advocaat zoekt die werkzaam is in regio Roosendaal. Vervolgens neemt deze advocaat zo snel mogelijk contact met u op om een oriënterend gesprek in te plannen. In de omgeving van het kantoor is genoeg parkeergelegenheid, dus het is gemakkelijk om het kantoor te bereiken. Voelt u zich op uw gemakt bij deze advocaat? Neem hem dan in de arm voor de beste bijstand die u kunt krijgen!