Eurostarter
Image default
Bedrijven

Hoe kunt u het beste uw trappenhuis schoonhouden?

U kent het wel, u krijgt bezoek over de vloer en u wilt graag uw vloer zo schoon mogelijk hebben voor als uw vrienden langskomen. Alleen is er een probleem dat er in dikke vlek zit op uw trappenhuis en dit is uiteraard zeer vervelend. Als u uw trappenhuis wilt schoonmaken kunt u natuurlijk gebruik maken van de natuurlijke vochtige doekjes. Mocht u in het bezit zijn van een eiken trap, dan kan dit zeker werken maar volg grote vlekken kan dit echt lastig zijn. Hierbij is het gebruik van de reguliere  vochtige doekjes wellicht niet sterk genoeg.  Afhankelijk van de tijd die u nog heeft om uw trappenhuis schoon te maken kunt u eventueel ook gebruik maken van handige schoonmaakmiddelen die te vinden zijn bij een bouwmarkt als de karwei.

Een goede bescherming is al het halve werk

Om uw eiken trap zo goed mogelijk te beschermen kunt u er ook gebruik van maken om van te voren uw trap grond te Laten beschermen met een gekleurde wax of een speciale olie. Door middel van het gebruik van deze schoonmaak en beschermingsproducten is het zo dat uw eiken trap een stuk langer mee kan gaan dan u waarschijnlijk denkt. Dit is uiteraard zeer handig als u een keer met een scherp object de trap af moet lopen en er een kans is dat hij krassen op kan lopen. Dit is uiteraard iets wat u en heel veel andere mensen graag willen voorkomen. Hierdoor raden wij ook altijd de gekleurde wax en olie aan om u de trap zo goed mogelijk te beschermen.

Wat kosten deze trap oliën nou eigenlijk?

Als u ervoor kiest om een potje gekleurde olie bij een bouwmarkt te halen voor uw eiken trap, dan kunt u ongeveer verwachten dat uw rond de 30 à € 40 kwijt bent voor uw grote pot. Het is dan wel zo dat de kans heel groot is dat u uw complete trap minimaal een keer hiermee kunt behandelen. mocht u uw trap hiermee hebben ingeolied, dan kunt u er zelfs nog voor kiezen om nog één laag te plaatsen.

https://veijertrappen.nl/trappen/eiken/