Eurostarter
Image default
Mode en Kleding

Tips voor de aanschaf van een nieuwe sporttas

Tips voor de aanschaf van een nieuwe sporttas

Wanneer je gaat sporten, is een goede sporttas natuurlijk wel zo handig. Je zit er niet op te wachten, dat je de tas waarmee je normaal naar school of werk gaat, ook te gebruiken voor je sportspullen. Nu is dit op de heenweg niet zo erg, maar wanneer je hebt gesport en flink hebt gezweet, zal de lucht er wel in blijven zitten. Zorg er dus voor dat je hiervoor een andere tas gebruikt. Dit neemt echter niet weg dat je ook deze keurig na iedere training moet leeghalen en opruimen. Heb jij een nieuwe sporttas nodig, dan hebben wij een aantal tips voor je die je kunnen helpen bij de aanschaf hiervan.

Het formaat van je tas

Wanneer je een tas gaat aanschaffen, is het belangrijk dat je weet waarvoor je deze gaat gebruiken. Gelukkig weten we inmiddels dat het gaat om een sporttas. Je gaat immers, wanneer je een kleine cupmaat heb ook niet kijken bij een bh grote maten. Zorg er dus ook voor dat je dit ook niet doet met een tas. Wanneer jij een tas nodig hebt voor het tennissen en hier moeten één of meerdere rackets in kunnen worden vervoerd, dan zal je doorgaans niet kiezen voor een rugtas. Zorg er dus voor, dat je weet welke spullen jij in je tas wilt stoppen, zodat je voor jezelf een inschatting kunt maken of de tas groot genoeg is ja of nee.

Rugtas of schoudertas?

Veel voetballers kiezen ervoor een tas over de schouders te dragen. In principe niets mis mee, maar of het erg praktische is wanneer je een stuk moet fietsen, dat is vaak een ander verhaal. Vooral wanneer je niet veel nodig hebt, is het een stuk praktischer om gebruik te maken van een rugtas. Vooral wanneer je thuis gaat douchen en je alleen in de sportschool even je sportschoenen aan moet doen en je wacoal bh moet vervangen voor een sport bh. 

Multifunctioneel

Ga je vaak met de auto op vakantie, dan kan het handig zijn hier rekening mee te houden op het moment dat jij een tas aan gaat schaffen. Hoe handig is het, dat wanneer jij met de auto op vakantie gaat, je in plaats van een koffer, een tas mee kunt nemen. Niet alleen is een tas veel makkelijker mee te nemen, ook zal je zien dat er vaak meer in kan. Vooral wanneer je naar een warm land gaat, dan is het wel zo fijn dat je naast je badlaken ook naast je normale bikini een extra freya bikini mee kunt nemen, zodat je deze gedurende de vakantie met elkaar kunt afwisselen.