Eurostarter
Image default
Banen en opleidingen

Vind een gedreven interim data-analist via dit detacheringsbureau

Flexibiliteit, praktische oplossingen en ervaring in datavraagstukken én arbeidsbemiddeling: u rekent erop als een beroep doet op de diensten van Scope Data. Dit bureau is gespecialiseerd in de detachering van professionals op het gebied van Business Intelligence, Datawarehousing, Data Science, Master Data Management en Reporting & Analytics. Zo ondersteunen de consultants u graag in het vinden van de ideale interim data-analist. Merkt u na het interim-traject dat u behoefte heeft aan een vaste kracht? Dan schakelt u dit bureau ook in voor werving en selectie.

De werkwijze van dit bureau voor detachering, werving en selectie van dataprofessionals

Scope Data zet in zijn werkwijzen twee zaken voorop: kwaliteit en een langetermijnvisie. Daarom gaan de consultants graag uitgebreid met u in gesprek om de ideale match tussen u en de interim data-analist te faciliteren. Door de vereisten op een rijtje te zetten, bent u er zeker van dat uw organisatie sterk blijft functioneren. Zoekt u bijvoorbeeld naar een kandidaat met brede kennis of juist een dataprofessional met een bepaald specialisme? Bovendien kijkt het team van dit detacheringsbureau verder dan alleen de ervaring en diploma’s van de kandidaten. De drijfveren en de persoonlijkheid van de kandidaat zijn namelijk net zo belangrijk en moeten goed aansluiten bij het unieke karakter van uw organisatie.

Maak ook op korte termijn gebruik van de diensten van dit bureau

Het kan voorkomen dat u op de korte termijn ondersteuning van een interim data-analist kunt gebruiken, bijvoorbeeld wanneer een medewerker ziek is of wanneer er plotseling veel werk voor handen is. Ook dan helpt Scope Data u graag met het vinden van de juiste kandidaat. Neem contact op met de consultants en ontdek wat zij voor uw organisatie kunnen betekenen – of het nu gaat om een eenmalige of structurele oplossing. U vindt de contactgegevens op de website van het bureau.

https://scopedata.nl/