Eurostarter
Image default
Mode en Kleding

Welke outfits dragen met Crocs?

Als je je voeten voldoende kunt bedekken en ze warm kunt houden, kun je gemakkelijk rillingen helpen voorkomen. Crocs dames introduceerde een assortiment fuzzy schoenen die je in de winter comfortabel kunt dragen, of je nu thuis bent of rondloopt voor boodschappen, en ze laten je genieten van het pure luxueuze plezier van imitatiebont. Combineer je crocs met je favoriete trui en jeans combo, en je bent klaar om in de winter naar buiten te stappen. Je kunt zelfs warme en fuzzy sokken dragen.

Voor sightseeing en bewegen in een nieuw land, probeer crocs met een twist. Draag een top met patroon en een denimshort met logoband voor overdag en bind de look perfect vast met zwarte parelslippers die een elegante twist geven aan de sophisticated casual look. Je kunt comfortabel rondfietsen of lopen in crocs zonder enige stress.

Of je nu op het strand bent voor een leuke dag alleen of met vrienden of familie aan het feesten bent, je kunt deze gehamerde metalen glijbanen voor de dag dragen. De roos-gouden kleur is neutraal genoeg om te passen bij elk paar jurken zoals een crop top en denim shorts, of een schattige bralette en kleurrijke sarong. Houd een floppy strohoed bij je voor een verleidelijke vrouwelijke look.

Als je nog geen tijd hebt om twee verschillende tinten krokodillen te schommelen en toe te voegen aan de lijst met dingen om te doen voor dit jaar! Als je niet kunt beslissen welke tint je wilt gebruiken, heb dan het beste van twee werelden met twee verschillende tinten crocs en deze stijl is zo veelzijdig dat je hem kunt gebruiken voor zowel casual wear als voor feesten die je dit seizoen hebt gepland.