Eurostarter
Image default
Zakelijk

Werkplek thuis

Door de huidige omstandigheden kiezen mensen ervoor om thuis te werken en hun kantoor daarin te richten. Sommige mensen hebben geen budget voor nieuwe kantoorspullen, dan ga je voor tweedehandse kantoormeubelen. Dit is natuurlijk niet erg want gebruikte kantoormeubelen kunnen ook als nieuw zijn! Bij Mauron heb je tweedehandse meubels die er als nieuw uitzien. 

Het is thuis net zo belangrijk om de juiste werkomgeving te hebben. Zoals een goede stoel die je in hoogte kunt verstellen, en de juiste tafel natuurlijk. Een tafel die in hoogte versteld kan worden is handig, zo heb je altijd de perfecte hoogte. Wil je graag meer afwisselen tussen zittend en staand werken? Dit is geen probleem, dit bedrijf heeft ook de zit-sta bureaus in het assortiment. 

Voor iedereen wel iets in het assortiment

Ben je op zoek naar iets compleet anders voor in je kantoor? Bij Mauron hebben ze ook designmeubelen. En mocht je geluk hebben zit er ook iets moois tussen van een bijzonder merk! Van kruk tot bank, tafel tot stoel. Alles met een prachtig design!

Helaas komt het ook af en toe voor dat het wieltje van je bureaustoel afbreekt. Gelukkig heeft dit bedrijf onderdelen van Ahrend! Niet alleen van een stoel maar ook van de opbergkasten. Mocht dit bedrijf toch niet het passende onderdeel hebben kun je altijd een foto sturen van de meubel en het onderdeel, wie weet vinden ze een passende oplossing. Kortom op deze website vind je alles om je kantoor perfect in te richten.