Eurostarter
Image default
Dienstverlening

Woonachtig in IJsselstein en behoefte aan opslagruimte IJsselstein?

Bent u woonachtig in IJsselstein en heeft u (tijdelijk) meer opslagruimte in IJsselstein (klik hier voor de website) nodig voor uw goederen? Bent u aan het verhuizen of aan het verbouwen en staan sommige spullen u echt in de weg? Denk dan eens aan het huren van opslagruimte bij Opslagman! Een handig alternatief voor de vuilstort of de kringloop, want u hoeft geen spullen weg te doen puur omdat ze u op dat moment in de weg staan. Na de verhuizing of verbouwing haalt u de spullen gewoon weer bij ons op.

Uiteraard is het ook mogelijk om voor langere tijd opslagruimte te huren.

Opslagruimte IJsselstein huren bij de Opslagman: hoe werkt het?

Via onze website vraagt u zelf heel gemakkelijk uw opslagruimte aan. Afhankelijk van uw situatie en uw wensen kunt u bij ons kiezen uit opslagboxen van verschillende formaten (6m2 tot 33m2). Zo kunt u ook grote goederen (kasten, bedden etc.) bij ons kwijt zonder dat deze beschadigingen oplopen.

Het terrein waarop onze opslagruimtes zich bevinden wordt vierentwintig uur per dag goed beveiligd door middel van camera’s. Wanneer u besluit een opslagruimte bij ons te willen huren dan ontvangt u een persoonlijke toegangscode, hiermee heeft u zeven dagen per week toegang tot uw eigen opslagruimte.

Wanneer u uw opslagruimte bij ons komt in- of uitruimen kunt u kosteloos gebruik maken van onze interne vervoersmiddelen zoals steekwagens. Heeft u een opslagruimte op de tweede verdieping? Ons pand is voorzien van een lift, dus ook zware spullen brengt u gemakkelijk van en naar uw opslagbox.

Komen er langzaam maar zeker steeds meer spullen terecht in uw opslagbox en heeft u naar verloop van tijd behoefte aan een grotere box? Geen probleem! In overleg ruilt u de box kosteloos om voor een groter exemplaar. Wij denken met u mee!

Neem gerust contact met ons op!

Twijfelt u over welke vorm van opslag het beste bij u en uw situatie past? Wilt u één van onze medewerkers spreken voor het krijgen van advies of het stellen van vragen die u nog heeft? Dat kan! Opslagman is zowel per e-mail als telefonisch te bereiken. Onze medewerkers staan voor u klaar!