Eurostarter
Image default
Dienstverlening

Wat is nu de beste optie voor een huwelijkscadeau?

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden als het gaat om een huwelijkscadeau, in alle verschillende prijsklassen zijn opties beschikbaar. Hierom kan het soms wel erg moeilijk zijn om een keuze te maken. Want hoe kom je erachter wat je vrouw precies wil hebben, het is namelijk wel iets waar veel waarde aan gehecht wordt, een huwelijkscadeau, het is niet zomaar een doorsnede verjaardagscadeau. Het is echt voor het huwelijk, je aanstaande echtgenote. Gelukkig heeft Jilster hier de oplossing voor, ze hebben een betaalbaar cadeau wat ook nog eens heel veel emotionele waarde met zich meebrengt, in deze blog zal ik dit huwelijkscadeau eens kort beschrijven.

Wat heeft Jilster voor huwelijkscadeau?

Het huwelijkscadeau wat Jilster aanbiedt is een tijdschrift. Dit klinkt misschien heel eenvoudig, maar dat dacht ik ook toen ik het voor het eerst hoorde, maar het is niet gewoon een standaard Elsevier, Autoweek of Libelle, het is een tijdschrift wat je helemaal zelf maakt. Dit betekent dat je kunt kiezen of je je puur richt op de inhoud en het ontwerp laat doen door Jilster of je pakt het hele totaalpakket aan op eigen houtje, de keuze ligt bij jou! Het grote voordeel aan dit type huwelijkscadeau is dat het ondanks de lage aankoopprijs een grote emotionele waarde heeft. Je bladert er namelijk nog regelmatig doorheen om alle foto’s en stukjes tekst te bekijken. Zo op een zondagmiddag als je samen op de bank zit als je al een stuk verder in het huwelijk bent, je zal dit altijd weer doen met een glimlach op je gezicht, want waarschijnlijk plaatsen al je dierbaren en lieve of grappige teksten met leuke anekdotes in.

Waarom Jilster?

Een tijdschrift ontwerpen kan bij verschillende aanbieders, maar wat maakt Jilster zo uniek? In mijn ogen komt dit door het idee dat het echt een bedrijf is wat tijdschriften ontwerpt die in de vorm van een cadeau zijn, geen tijdschriften die voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Voor meer informatie over Jilster en het huwelijkscadeau kun je de website van hen bezoeken, hier vind je veel informatie over het desbetreffende tijdschrift en al het overige aanbod, wellicht dat je dilemma over het huwelijkscadeau hiermee verdwenen is!