Eurostarter
Image default
Woning en Tuin

Wandtegels restpartijen

Steeds meer bouwmarkten kiezen ervoor om wandtegels restpartijen te verkopen. Op deze manier gaat het vaak veel beter om de resterende wandtegels te verkopen. Aanbiedingen en kortingen zijn vaak niet zo effectief als wandtegels restpartijen verkopen.

Hoe werkt het?

Als er een nieuwe collectie binnenkomt bij de bouwmarkt werd de oude collectie vaak in de aanbieding gezet of er werden kortingen gegeven. Nu worden ze in plaats daarvan allemaal als wandtegels restpartijen verkocht. Alle tegels komen in een aparte gedeelte of magazijn en worden daar tegen hoge kortingen verkocht. De kortingen op wandtegels restpartijen kunnen heel hoog oplopen en daarom gaan ze ook snel op.

Beperkte voorraad

Het gaat natuurlijk om de resten van de oude collectie en hierdoor is het voorraad beperkt. Als je wandtegels restpartijen wil kopen moet je hier dan ook op tijd bij zijn want op is op. Als je wandtegels nodig hebt zijn de wandtegels restpartijen zeker een deal die je niet mag mislopen. De wandtegels restpartijen worden meestal een paar keer per jaar verkocht. Als je wil waar momenteel wandtegels restpartijen worden verkocht kun je een van de onderstaande websites bezoeken voor meer informatie.

fliesenxl.com

bebotegels.nl

megadumpnunspeet.nl