Eurostarter
Image default
Sport

Sport-a-holic of toch bodytec?

Je kent het vast wel, elk jaar hetzelfde liedje, behalve met bodytec. Elk nieuw jaar beloof je het weer aan jezelf: komende zomer ben ik fit en zie ik er superstrak uit en ben ik een paar kilootjes lichter. Elk jaar spreek je jezelf weer vermanend toe dat je het nooit, nooit ja echt nooit meer zo ver laat komen als afgelopen jaar. Deze zomer wil je echt, ja echt waar wat aan je luie lijf gaan doen. Omdat het je elk jaar toch weer niet lukt, ben je blijkbaar niet zo’n sport-a-holic, ook al eet je vast altijd gezond en beweeg je geregeld en voldoende. bodytec is dan de perfecte oplossing voor jou wanneer je vindt dat je net een maatje te veel hebt. Kom gerust eens geheel vrijblijvend kijken bij Van Schaik Personaltraining in Renswoude, vlak bij Ede. Je kunt je bij hen zelfs opgeven voor een gratis bodytec training met een personal trainer om zelf te ervaren wat bodytec nu precies is en wat het voor je kan doen.

Wat is bodytec dan precies?

Je zult je vast afvragen wat er dan zo speciaal is aan een bodytec training. Wat is die geweldige belofte dan? Van Schaik Personaltraining belooft je dat je met een bodytec training van slechts 20 minuten per les, eenzelfde resultaat kunt behalen als met drie uur intensief sporten in de sportschool. Wat een geweldige belofte. Vind je ook niet? Nou dan. Je moet tijdens de bodytec training wel een speciale outfit dragen. Deze outfit is aangesloten op een machine. Deze machine zorgt voor korte, maar zeer krachtige impulsen die je spieren (zo’n 90 % van ál je spieren) stimuleren en versterken.

Een bodytec training geeft sneller resultaat

Per traditionele workout, train je maximaal 2 spiergroepen per keer. Bij een bodytec training, train je maar liefst 8 spiergroepen in een les van slechts 20 minuten! Dit levert je enorm veel tijdwinst op. En wat is nu 20 minuten? In een vloek en een zucht zijn die minuten al voorbij. Voor je het weet zit je alweer aan de bar met een lekker fris glas…. euh water.

 

Gun jezelf op zijn minst die gratis proefles bodytec training. Maak snel een afspraak met één van de personal trainers. Het adres en het telefoonnummer vind je uiteraard op de site van Van Schaik Personal Training.