Eurostarter
Image default
Dienstverlening

CNC-houtbewerking laat u uitvoeren door deze experts

Madera B.V. is een jonge onderneming met jarenlange ervaring op het gebied van CNC-houtbewerking. Hierbij zorgen ze ervoor dat hout en andere soorten plaatmateriaal machinaal bewerkt wordt. Doordat zij werken met computergestuurde machines, zijn ze in staat om allerlei soorten materialen te zagen en te frezen met de grootste nauwkeurigheid. Deze specialisten hebben zich gespecialiseerd in het bewerken en frezen van allerlei soorten materialen. Ze beschikken namelijk over een geavanceerde werkplaats, bestaande uit allerlei CNC-machines. Hiermee kunnen ze zeer nauwkeurig frezen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Deze experts bieden een uitgebreid dienstenpakket

Als het gaat om CNC-houtbewerking, dan leveren deze specialisten niet alleen seriematig werk. Ook als u graag een product op maat wenst te ontvangen, zit u goed bij dit bedrijf. Ieder type hout – waaronder massief hout – en allerlei soorten kunststoffen zijn eenvoudig en nauwkeurig te bewerken in hun machinepark. Zo hebben zij een kastenpers waarmee ze halffabricaten produceren. Zij werken op een creatieve en flexibele manier toe naar het eindresultaat toe. Tijdens het proces overleggen ze uitvoerig met u, zodat alle wensen en eisen in kaart worden gebracht en ze de beste oplossing kunnen bieden. U schakelt deze specialisten ook in als het gaat om CNC-freeswerk, halffabricaten en engineering. Uiteraard bieden zij nog veel meer diensten aan, waarvan u een overzicht vindt op de website. Zij hebben al allerlei soorten projecten met de grootste zorg afgerond, zoals het bewerken van naamplanken, trappen of paneeldeuren.

Schakel de hulp in van deze specialisten

U schakelt deze specialisten in voor CNC-houtbewerking. Zij zijn voornamelijk werkzaam voor bedrijven in de interieur- en scheepsbouw, maar bedrijven uit andere industrietakken zijn ook altijd welkom! De diensten die zij aanbieden op het gebied van frezen en zagen van allerlei soorten hout en plaatmateriaal, worden desgewenst op maat geleverd. Echter, wenst u seriematige bewerkingen? Dat is geen probleem. Ook dan helpen deze experts u graag verder! Zij zorgen ervoor dat het eindresultaat volledig aan uw wensen en eisen voldoet.