Eurostarter
Image default
Eten en drinken

De voordelen van de Thermapen

Als horecaondernemer is het belangrijk dat u kwaliteit levert. Dit geldt dubbel als u iets moet serveren aan klanten wat sterk afhankelijk is van de juiste temperatuur. Wanneer in een restaurant of hotel het eten niet naar behoren is bereid, wees dan maar verzekert dat de klanten niet meer bij u terug komen. Erger nog, de naderhand negatieve mondelinge reclame zult u keihard raken in uw portemonnee.

In de wereld van de horeca worden enorme bedragen uitgeven, om een product op de kaart te zetten dat de concurrent het nakijken moet geven. Een keuken met een volledige juiste equipment, een koelcel compleet afgeladen, kruiden en smaakstoffen zijn een behoorlijke investering. En dan nog laten we een flinke rosbief in de oven te ver doorgaren, omdat we de temperatuur niet onder controle hebben.

Met verkeerde zuinigheid schiet u uzelf in de voet

Het investeren in zoiets handigs ‒ waardoor u garantie heeft op terugkerende klanten ‒ zou u een dief van eigen portemonnee worden als u het niet zou doen. Een Thermapen is een kwaliteit vleesthermometer die dat kleine beetje extra kosten echt waard zijn. Het is een keuken-gadget waar u de temperatuur binnen 3 seconden kunt aflezen, en zo het perfecte gerecht maakt.

Er zijn vele kookthermometers in de handel, maar Thermapen is en blijft de beste optie. Het zorgt ervoor dat vlees helemaal de juiste bereidingstemperatuur krijgt, zodat geld verspillen aan verkeerd bereid voedsel voorkomen wordt. Een rosbief die te gaar is, zullen de klanten niet ziek van worden, het geeft alleen aan dat er niet de juiste aandacht aan is geschrokken.

Vlees bereiden zonder Thermapen is raden

Vlees wat aan een hogere bereidingstemperatuur moet voldoen en wat niet is gebeurd kunnen klanten ziek van worden. Klanten kunnen hier melding van maken, waardoor u onverwacht bezoek kunt verwachten van Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Wanneer de klachten aan blijven houden loopt u het risico dat u de zaak moet sluiten.

Vlees wat niet goed verhit is geweest tijdens bereiding is een broeinest voor voedselvergiftiging. Het eten van gevogelte wat van binnen nog rauw is, is gevaarlijk. In gevogelte zit namelijk campylobacter, salmonella en clostridium perfringens, hier kunnen mensen doodziek van worden. En nog steeds zijn er veel horeca gelegenheden die geen Thermapen gebruiken.

Snel, makkelijk en altijd bij de hand

Een Thermapen is er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. En u denkt misschien is het nu echt allemaal de kosten waard, terwijl u voor een paar Euro een onbetrouwbare vleesthermometer kunt kopen bij de eerste beste retailer. U zult het dan wel moeten doen met analoge kwaliteit zonder enige technologie, zoals:

  • Supersnelle meting
  • Automatisch roterend scherm
  • Automatisch aan/uit slaap- waakmodus
  • Automatische achtergrondverlichting
  • Hoge nauwkeurigheid
  • Realtime-metingen

Als het bij kwaliteit erop aankomt dan is een Thermapen de beste optie. Bekijk de verschillende modellen in de webwinkel van Thermapen, ze zijn het echt elke cent waard.

https://www.thermapen.nl/