Eurostarter
Image default
Eten en drinken

Huur nu een pizza foodtruck in

Wilt u voor uw feest een pizza- of pasta foodtruck inhuren? Bekijk dan nu de mogelijkheden met betrekking tot de foodtrucks van Pasta Joe. Zo hebben ze een pizza foodtruck en een pasta foodtruck. Deze trucks geven aan elk event een festivalgevoel. Plus er wordt ook nog eens heerlijk eten in bereid. Alle gerechten worden geheel vers klaargemaakt. Er staan pastamachines in de foodtruck, daarnaast staan de verschillende sauzen ook al klaar voor gebruik. U kunt alle pasta’s en pizza’s helemaal zelf samenstellen.

Voor elk event is er een pizza foodtruck

Een pizza en pasta foodtruck is een zeer gewaardeerde toevoeging op elk bedrijfsfeest. Hiermee geeft u uw werknemers, en eventueel uw klanten, de mogelijkheid om een heerlijke maaltijd te nuttigen tijdens het evenement. Pasta Joe komt graag bij uw langs. De specialisten maken de pasta zelf, waardoor u altijd geniet van een vers authentiek Italiaans gerecht. Wanneer u de pizza en pasta foodtruck boekt, haalt u gegarandeerd het festivalgevoel naar uw bedrijfsfeest. Daarnaast is de truck toepasselijk voor elk soort evenement, want wie houdt er nou niet van pizza of pasta? Alle gerechten worden vers en ter plaatste bereid. Alleen het deeg wordt van tevoren bereid omdat het hierdoor lekkerder is. Het deeg moet namelijk 48 uur rijzen om zo luchtig te worden. Op het event zelf kunnen de gasten zelf kiezen wat ze op hun pizza of in hun pasta willen hebben. Bekijk nu het assortiment van Pasta Joe en huur voor uw volgende event een pizza foodtruck in. U zult hier geen spijt van krijgen!

Vraag een offerte aan bij het bedrijf

Organiseert u binnenkort een festival, beurs, bruiloft, verjaardag, een gezellig buurtfeest, sportevenement, verjaardagsfeestje of een bedrijfsfeest en mag een Italiaanse foodtruck met heerlijke pizza en pasta’s niet ontbreken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden bij Pasta Joe. De medewerkers van het bedrijf geven u een goede prijsindicatie, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.