Eurostarter
Image default
Zakelijk

Werk jij al met Windows 11?

Wie werkt met Windows 10 weet als geen ander dat een upgrade altijd mooi meegenomen is. Zo is er voor een periode terug Windows 11 op de markt gekomen. Een nieuwe update waarbij er voornamelijk is gekeken naar een verbeterde functie van Windows 10. Wel dien je er nu rekening mee te houden dat je bij Windows 11 verplicht bent om een Microsoft account aan te maken. 

Toch zijn er zeer zeker voordelen bij het gebruiken van de nieuwe Windows. Als eerste is de beveiliging hiervan aangescherpt. Je wilt immers werken in een veilige omgeving nietwaar? Daarnaast wordt het geleverd met nieuwe tools, geluiden en zelfs apps!

Het aanschaffen van Windows 11

Ook is het zo dat Skype niet meer standaard in het pakket zit. Microsoft heeft de voorkeur gegeven voor Teams. Een zeer handige tool waarmee je snel en eenvoudig op afstand kunt chatten of bellen. Je dient er wel op te letten dat je voldoende geheugen hebt om Windows 11 te installeren. Onlinekeys.nl beschikt over diverse systemen voor Windows die je meteen kunt gebruiken. Door een bestelling te plaatsen op deze website ontvang je binnen enkele minuten de token die nodig is om de installatie te volbrengen. Is dit gelukt? Dan kun je hier direct gebruik van maken. 

Beschik je niet over een Microsoft account, maar wil je wel gebruik maken van de nieuwste features? Schaf dan de Windows 11 Professional aan! Ook deze is verkrijgbaar bij Onlinekeys.nl.