Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

De voor- en nadelen van een vaporizer

Een vaporizer is een elektronische sigaret. Steeds meer mensen stappen over van sigaretten op een vaporizer. Dit schijnt gezonder te zijn dan het roken van sigaretten. Maar is dat wel echt zo? En wat zijn de voor- en nadelen van een vaporizer? Om daarachter te komen, kun je hier verder lezen!

 

Hoe werkt het?

Een vaporizer is vergelijkbaar met een kleine verwarmingsoven. De vaporizer verbrand het materiaal niet, maar verwarmt het enkel. Dit gebeurt met een tempratuur tot 225 graden Celsius. Doordat de tempratuur niet oploopt, vindt er geen verbranding plaats. Het enige wat er gebeurd is het verdampen van actieve stoffen. 

 

De voordelen

Het voordeel aan een vaporizer is dat het minder schadelijk is voor de longen dan een sigaret. Hierbij is ook geen risico op een nicotineverslaving. Voor veel mensen zijn dit twee belangrijke redenen om een vaporizer aan te schaffen. 

 

De nadelen 

Het nadeel van een vaporizer is dat deze duur is in de aanschaf. Als je deze regelmatig gebruikt heb je het er na een tijdje wel uit gehaald. Een ander nadeel is dat het inhaleren heftiger kan voelen dan het roken van sigaretten. Dit komt doordat de damp van een vaporizer meer geconcentreerd is. 

 

Laat je adviseren over de mogelijkheden

Nu je weet wat een vaporizer is en wat de bijbehorende voor- en nadelen zijn, kun je zelf beslissen of dit een goed alternatief is voor sigaretten. Wil je een keer een vaporizer uitproberen? Dan kun je er gemakkelijk een online bestellen bij 24high.nl. Deze partij heeft een enorm assortiment aan vaporizers. Zo kan je er een kiezen die het meeste voldoet aan jouw wensen en behoeften. Wil je meer informatie over een vaporizer? Neem dan contact op met een van de medewerkers van 24 high en laat je adviseren over de mogelijkheden. 

 

https://www.24high.nl/