Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de voordelen van cellenbeton?

In de bouw wordt er vaak gekozen voor cellenbeton. Maar waarom? Cellenbeton heeft enorm veel voordelen en is daarom erg populair in de bouw. Ben je benieuwd naar de voordelen van cellenbeton? En wil je weten of het iets is voor jouw nieuwe woning? Lees dan verder en kom erachter! 

Goede warmte-isolatie

Het eerste voordeel van cellenbeton is de goede isolatie. Met het bouwen van een huis kun je op verschillende manieren isoleren, zoals spouwmuren, triple glas of dubbele raamdecoratie. Dit zijn enkel toevoegingen. Het is belangrijk dat het huis in de basis een goede isolatie heeft. Want die kun je later niet meer veranderen. 

Niet brandbaar

Een ander groot voordeel van cellenbeton is dat deze niet brandbaar zijn. Vroeger waren huizen niet allemaal even goed beschermt tegen brand. Maar tegenwoordig wordt daar veel meer aandacht aan besteed. Daarom is cellenbeton een goede basis voor een huis. 

Goede geluidsisolatie

Naast warmte-isolatie, draagt cellenbeton ook bij aan geluidsisolatie. Als je een huis gaat bouwen aan een drukke weg, kun je met cellenbeton veel geluid wegfilteren. Wel zo fijn als je in jouw nieuwe huis tot rust wilt komen. 

Snel opgebouwd

Doordat het cellenbeton lichte blokken zijn, kunnen de blokken snel opgebouwd worden. Ook wordt er snel een groot oppervlak neergezet door het grote volume van het cellenbeton. Dit bespaart dus veel tijd en moeite voor de mensen in de bouw!

Bekijk het aanbod aan cellenbeton 

Cellen beton heeft dus een goede warmte-isolatie, goede geluidsisolatie, het is niet brandbaar en snel opgebouwd. Genoeg voordelen dus! Ben je overtuigd en wil je graag cellenbeton gebruiken voor jouw nieuwe huis? Neem dan een kijkje op de website van Online Bouwmaterialen en bekijk het aanbod aan cellenbeton. Op deze website kun je gemakkelijk online bouwmaterialen kopen en laten bezorgen.

https://www.online-bouwmaterialen.nl/