Eurostarter
Image default
Internet

Elektrischeboiler.eu

Elektrischeboiler.eu

Elektrischeboiler.eu biedt een ruim assortiment elektrische boilers aan. Geschikt voor o.a. de badkamer, de keuken, het bad, een buitendouche en ga zo maar door. Maar welke elektrische boiler is nou precies geschikt voor welke situatie? 

 

Boilers van A tot Z

Waar de één voldoende heeft aan warm water voor een douchebeurt en een afwas heeft de ander een groot gezin of gastenverblijf waar net even wat meer warmwater wordt gevraagd. Niet alleen op huishoudelijk niveau maar ook voor kleine en grote bedrijven heeft elektrischeboiler.eu altijd een oplossing. Gaat het om een boiler om de handen te spoelen in een garage, 24/7 ziekenhuis instrumenten te desinfecteren of een Sportschool te voorzien van warmwater in de doucheruimte? Voor iedere situatie is een oplossing te vinden.

 

 

Expertise

Wat elektrischeboiler.eu met kop en schouders boven hun concurrentie doet uitsteken is hun jarenlange expertise en de wil om alles op het gebied van elektrisch verwarmen eigen te maken. De basis van water verwarmen lijkt misschien een simpel en eentonig principe maar niets is minder waar. Er zijn zoveel externe factoren waarmee rekening gehouden dient te worden om de juiste oplossing te creëren, dagelijkse kost voor het EB team.

 

Laagdrempeligheid en snelle levering

Of het nu gaat om een groot project of de keukenboiler die aan vervanging toe is bij opa & oma, iedereen is welkom en wordt hetzelfde behandeld bij elektrischeboiler.eu. Geen warm water is geen optie daarom worden alle boilers direct uit voorraad geleverd vanaf het depot in Heiloo. Bij grotere aantallen of speciaal te bestellen boilers is de levertijd ook nihil door directe en sterke afspraken met de fabrikanten. Omdat er rechtstreek wordt ingekocht bij de fabrikanten is een snelle levertijd, goede service en super aftersales gegarandeerd.
Kijk op de website van elektrischeboiler.eu of neem contact op via info@elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/