Eurostarter
Image default
Bedrijven

Deurhanger maken doe je bij doosjesdeal.nl

Een deurhanger maken, ontwerpen en uiteindelijk laten bedrukken, doe je heel eenvoudig bij ons. Een deurhanger is bij hotels altijd erg functioneel en wordt door gasten goed gewaardeerd. Hierop kunt u bijvoorbeeld bedrukken wanneer een kamer schoongemaakt moet worden of wanneer er handdoeken ontbreken. Bij doosjesdeal.nl is een Deurhanger maken heel eenvoudig en helpen we u graag middels het stappenplan.

 

Het stappenplan voor een deurhanger maken

 

Op onze site kunt u gebruik maken van de ontwerptool voor een deurhanger te maken. Wanneer u hier zelf niet de nodige kennis voor heeft of geen toegang heeft tot ontwerpsoftware, kan het nog best lastig zijn om een mooie deurhanger maken. Wij helpen u daarom met onze ontwerptool waardoor u alsnog een professionele deurhanger kunt maken. Dit staat niet alleen goed bij u als bedrijf, maar zullen uw gasten dit ook waarderen.

 

De eerste stap bij een deurhanger maken is het kiezen wat voor soort deurhanger u wilt maken. Wij bieden verschillende uitvoeringen aan waardoor er altijd wel eentje is die bij u als bedrijf past. Wij bieden daarbij standaardmaten aan, maar wanneer deze er niet bij staat, kunt u ons altijd raadplegen. De volgende stap is dan ook om het juiste formaat te kiezen. Deze kunt u heel eenvoudig in de template aanschouwen.

 

Wij bieden meerdere mogelijkheden bij een deurhanger. Zo kunt u kiezen voor een eenzijdige of dubbelzijdige bedrukking, de keuze voor het materiaal, wat de afwerking en hoeveel u er uiteindelijk wil bestellen. Wij zijn transparant met onze cijfers en daarom ziet u gedurende het proces hoeveel het in totaal gaat kosten.

 

Gebruik het template van de ontwerpsoftware om een professionele deurhanger te maken. Wanneer u hier niet uit komt, staat ons grafische team voor u klaar bij het maken van een bijpassend en persoonlijk ontwerp.