Eurostarter
Image default
Mode en Kleding

Dingen die je kan doen voordat je naar de kapper gaat

 

Je haar is een belangrijk deel van je uiterlijk. Het kan een manier zijn voor jezelf om je uit te drukken en het weergeeft ook hoe goed je voor jezelf zorgt. Het is daarom niet verwonderlijk dat een slecht kapsel zo vreselijk kan voelen. Om dit soort situaties te voorkomen zijn er hier een paar tips voor als je de volgende keer naar de kapper gaat. 

 

Ten eerste is het handig om te weten welke vorm je gezicht heeft. Afhankelijk van de vorm van je gezicht zullen verschillende soorten kapsels je staan. De verhouding tussen je kaaklijn en de lengte van je gezicht zijn bepalend voor welke kapsels je passen, dus het is aan te raden om daar eerst naar te kijken voordat je beslist welk kapsel je wilt. 

 

Verder is het ook belangrijk om in de gaten te houden wat voor soort haar je hebt. Of je nou stijl haar, krullerig haar, dik of dun haar hebt, het speelt allemaal een rol in wat voor kapsels je zou kunnen nemen. Je kan er niet vanuit gaan dat een verandering in kapsel plotseling verandering gaat brengen in het soort haar dat je hebt. 

 

Hou rekening met je levenswijze als je een kapsel neemt.Als je het vaak heel erg druk hebt, is het niet aan te raden om een kapsel te nemen dat veel tijd kost om er goed uit te laten zien.

 

Als je toch niet zeker weet wat voor kapsel je wilt, is het ook een optie om naar de een haarspecialist te gaan voor advies. Het is altijd mogelijk om naar je haarstylist te gaan met een paar kapsels die je wel interessant vindt en dan te vragen wat zij ervan denken en te vragen of het bij je past of niet. 


Als je kapper je dingen vraagt over je haar, lieg niet. Verhul niets over het gebruik van bepaalde haarproducten en schaam je niet over je gewoontes over je haar. Zij zijn er om je haar te verzorgen en te knippen.

https://www.onekappers.nl/