Eurostarter
Image default
Bedrijven

Dit autobedrijf in Zwanenburg is ook gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van scooters

Zoekt u naar een nieuw vervoersmiddel dat u snel en voordelig van A naar B kan brengen en maakt u vaak korte ritjes? Dan biedt een scooter misschien de uitkomst voor u. Een scooter biedt namelijk veel voordelen in vergelijking met een auto. Zo ligt de aanschafprijs vaak lager en bent u minder geld kwijt aan reparatie en onderhoud. Bovendien ligt de verzekeringspremie lager en betaalt u geen wegenbelasting. Net zoals een auto is dit voertuig ook beschikbaar in een elektrische variant. Bent u overtuigd van de voordelen van een scooter? Bezoek dan eens de showroom van DJ Auto’s en Scooters, een autobedrijf in Zwanenburg, en laat u adviseren!

Een groot aanbod aan nieuwe en tweedehands scooters

Bij dit autobedrijf aan de Domineeslaan in Zwanenburg vindt u een groot aanbod aan nieuwe en tweedehands scooters van verschillende merken. Het loont om geregeld de website te bekijken, omdat de scooters snel verkocht zijn en er ook vaak nieuwe modellen bijkomen. U koopt onder andere de volgende merken scooters bij deze aanbieder:

  • Vespa
  • Yamaha
  • Sym
  • Monasso
  • Peugeot

Onderhoud aan uw scooter aan de hand van de nieuwste technieken

Om uw scooter in topconditie te houden, is het belangrijk om deze af en toe langs te brengen bij een garage voor onderhoud. Daarnaast kan het natuurlijk voorkomen dat er reparaties nodig zijn. Ook hierin is dit autobedrijf in Zwanenburg u graag van dienst. De monteurs hebben uitgebreide kennis van de nieuwste technieken en zorgen ervoor dat u lang plezier beleeft van uw voertuig. Daarnaast staan zij zes dagen per week voor u klaar een zomer- of winterbeurt, het controleren van onder andere de banden, uitlaat, accu’s en remmen en schadeherstel.

Uw scooter of auto is in goede handen

Kortom, voor een volledige dienstverlening kunt u terecht bij DJ Auto’s en Scooters. De medewerkers helpen u daarnaast ook graag verder met overige diensten, zoals keuringen, het aanvragen van een verzekering en het aanbod aan bijpassende accessoires, zoals helmen en sloten.