Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

Een item wat niet mag ontbreken in je inboedel

Een item wat deze zomer niet mag ontbreken bij jou in de achtertuin is een hottub. Het is namelijk heerlijk om hier in de zomer maanden, maar ook de wintermaanden in te vertoeven. Heerlijk een glas wijn of fris en bubbelen in het water. Als het zeer warm is buiten kan je gemakkelijk de temperatuur van de hottub lager zetten, hierdoor kan je heerlijk afkoelen. Wil je meer weten over een hottub? Lees dan snel door! Wij vertellen namelijk meer hier over.

De oorsprong van een hottub

Voor dat je een hottub aanschaft is het handig om het een en ander te weten. De oorsprong van de hottub komt uit Scandinavië. Daar vind je veel natuurlijke warmtebronnen. Het idee van een hottub is dan ook voortgekomen om zo’n warmtebron na te bootsen. De naam van een hottub zegt eigenlijk al wat het product letter inhoudt. Juist, een warm bad. Een hottub wordt verwarmd door middel van een houtkachel, wat één van de belangrijkste onderdelen van de hottub is. 

Welke hottub heeft jouw voorkeur?

Weet je nog niet goed welke hottub je wilt? En welke maat je nodig hebt? Dan is het handig om verder te lezen. Er zijn namelijk veel verschillende maten. Op deze manier kan je kiezen voor een hottub die geschikt is voor twee personen om lekker samen weg te dromen in je kleine tuin, of kies je voor een hottub die geschikt is voor maximaal tien personen? Daarnaast kan je kiezen voor een hottub met een bubbelsysteem waardoor er luchtbubbels in het water zullen opkomen of een jetsysteem waardoor je rug door waterstralen zal worden gemasseerd. Zo is er voor iedereen wel een hottub te bedenken die bij hem of haar zal passen.

Welvaere

Bij Welvaere heb je keuze uit verschillende modellen hottubs van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kan jij je hottub zo samenstellen zoals jij dat wilt. Wil je graag meer informatie? Of wil je jouw toekomstige hottub eerst testen in de showroom? Neem dan een kijkje op de website van Welvaere of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://welvaere.nl/