Eurostarter
Image default
Mode en Kleding

Enfant laarzen voor kinderen

Enfant laarzen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.  Het zijn regenlaarzen die ervoor zorgen dat kinderen droge voeten houden. De Enfant laarzen zijn gemaakt van een goede kwaliteit rubber waardoor ze waterbestendig zijn. De laarzen zijn bestendig tegen:

–          Water

–          Sneeuw

–          Modder

Aan de binnen kant van de Enfant laarzen zit een laag wol. Kinderen hebben snel koude voeten in de laarzen. Met behulp van de 100% wollen binnen voering, blijven de voeten van kinderen lekker warm.

 

Welke maat moet ik bestellen?

 

Het is belangrijk om te weten dat de maattabel rekening heeft gehouden met de groei van de kinderen. De binnen voering van de laars is ook mee berekend in de maattabel. Het is daardoor niet nodig om een maat groter te bestellen. Het fijne aan deze laars is, is de stevigheid om de enkels. Door de wollen voering sluit de laars goed aan op de enkels van de kinderen. Het is een fijne laars voor in de regen, maar ook voor in de sneeuw.

 

Kan ik de laarzen wassen?

 

Er ontstaat een mogelijkheid dat de Enfant laarzen gaan stinken. Door de wollen binnen voering kan zweet geen kant en blijft het hangen in de schoen. Het is mogelijk om de laars te wassen. De laars kan in de wasmachine van 30 graden. Zorg ervoor dat de binnen kant van de laars snel droogt na dat ze in de wasmachine zijn geweest. Blijft de geur nog hangen? Dan is er een mogelijkheid om luchtverfrisser te gebruiken om de geur te neutraliseren.

 

Online zijn er leuke laarzen verkrijgbaar voor kinderen in allerlei kleuren en patronen. Het zijn fijne laarzen voor spellende kinderen. Bekijk de website en vind de Enfant laars die de voeten van je kinderen droog en warm houdt.

https://vierseizoenen.nl/merk/enfant/