Eurostarter
Image default
Banen en opleidingen

Experts in Biotech-recruitment die de juiste kandidaat vinden voor jouw bedrijf

Je bent een farmaceutisch bedrijf en op zoek naar een nieuwe werknemer. Of je bent net begonnen met het opzetten van een Biotech-startup en bent op zoek naar de beste professionals die jouw bedrijf naar een hoger plan zullen tillen. Maar het vinden van de geschikte kandidaat is niet zo simpel als het lijkt. En daarnaast gaat er ook veel tijd zitten in het zoeken naar de juiste persoon voor de vacature. Maar hier kunnen de specialisten in Biotech-recruitment van MY Recruitment je een handje bij helpen.

De perfecte kandidaat vinden

MY Recruitment bestaat uit een team van ervaren en gespecialiseerde consultants voor Biotech-recruitment. Voor hen is het ultieme doel om een perfecte match te vinden tussen jou als werkgever en de kandidaat. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en je wordt betrokken bij het vinden van kandidaten. Daarnaast krijg je niet zomaar elke potentiële kandidaat voorgeschoteld. De kandidaten worden eerst uitgebreid gescreend. Er wordt gekeken naar wat deze persoon gestudeerd heeft en ze voeren een uitgebreid gesprek met de kandidaat. Door de vele ervaring die de consultants van MY Recruitment hebben, weet je zeker dat zij iemand aan je zullen voorstellen die ook daadwerkelijk past binnen het bedrijf en bij de vacature.

Ondersteuning bij het zoeken van de geschikte kandidaat

De experts in Biotech-recruitment van MY Recruitment zijn dus de juiste personen die jou kunnen helpen bij het vinden van kandidaten voor een vacature. Zij zijn gefocust op het vinden van professionals die geschikt zijn voor banen binnen de Life Sciences-markt. Voordat een kandidaat aan je wordt voorgesteld, zijn er al uitgebreide gesprekken geweest. Fijn om te weten is dat je als werkgever door MY Recruitment wordt ondersteund bij het sollicitatie proces en zij zoeken naar geschikte kandidaten die ook op de lange termijn nog goed binnen jouw bedrijf zullen passen.

https://www.my-recruitment.com/