Eurostarter
Image default
Bedrijven

Veilig eigenaar worden door het investeren van geld in vastgoed

Kies voor de bewezen investeringsformule van Center Parcs Vastgoed en neem de stap om hier geld in te investeren. Duizenden investeerders gingen u voor en genoten van huuruitkeringen van hun vakantiewoningen. Dit bedrijf verzekert u dat kwaliteit en efficiëntie voorop staan, waardoor dit zeker een interessante kans is voor u als particulier. Ongeacht de bezetting van uw recreatieve vastgoed krijgt u namelijk ieder kwartaal een vaste opbrengst. Zo investeert u zorgeloos in deze branche. Bovendien neemt Center Parcs Vastgoed de exploitatie en het onderhoud bij u uit handen. U ervaart hierdoor wel de lusten, zonder de lasten, van het geld investeren in vastgoed.

U investeert duurzaam in onroerend goed bij dit bedrijf

Investeren in vastgoed gebeurt bij Center Parcs Vastgoed met het oog op mens én milieu. Het bedrijf vindt het namelijk erg belangrijk om wat terug te doen voor de natuur. De vakantieparken liggen in de prachtigste natuurgebieden van Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. Elk vakantiehuis beschikt over een slimme thermostaat, waardoor er geen energie verspild wordt. Dit is beter voor het milieu én ook voor uw energierekening, die hierdoor een stuk lager blijft. Chloor gebruiken ze weinig op de vakantieparken en de toeristen scheiden hun afval in de verschillende containers. Continu kijkt Center Parcs Vastgoed hoe hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft. Een investering in onroerend goed wordt hierdoor enorm duurzaam. Bovendien geniet u jarenlang van opbrengsten, omdat elke huurovereenkomst een looptijd heeft van circa 15 jaar.

Profiteer van persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Vanaf uw eerste oriëntatie tot en met het investeren van geld in vastgoed, begeleiden adviseurs en makelaars u deskundig. Center Parcs Vastgoed beschikt over meer dan 50 jaar aan ervaring en heeft hiermee onder andere hun investeringsformule bewezen. Ook geniet u van vakkennis in het toeristisch management en recreatief vastgoed zodra u investeerder wordt bij dit bedrijf. Neem contact op met de enthousiaste makelaars en hoor welke kansen er voor u zijn.