Eurostarter
Image default
Tweewielers

Fietsenmaker in Veenendaal gezocht?

Bent u op zoek naar een fietsenmaker in Veenendaal die een topper is in zijn vakgebied? Dan moet u bij JZ Fietstechniek zijn. De jarenlange ervaring in het vak merkt u niet alleen in de kwaliteit, maar aan de service die JZ Fietstechniek biedt. U kunt bij ons niet alleen terecht voor reparaties, maar ook voor onderhoud aan uw e-bike, MTB fiets of racefiets. Daarnaast kunt u bij ons ook nieuwe of tweedehands fietsen kopen. 

Fietsenmaker Veenendaal reparatie en onderhoud

Natuurlijk kunt u bij deze fietsenmaker in Veenendaal ook terecht voor reparaties en onderhoud. Wij zorgen er altijd voor dat wij de beste oplossing zoeken voor uw fiets. Als blijkt dat er meer kapot is dan vooraf gedacht, nemen wij altijd eerst contact met u op. Op die manier staat u niet voor verassingen wanneer u uw fiets weer op komt halen. Als extraatje geven wij uw fiets dan direct bij onderhoud ook nog eens een schoonmaakbeurt. Zo kunt u weer lekker de weg op! Bent u druk en niet in de gelegenheid om uw fiets zelf te komen brengen of op te halen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Uw fiets wordt dan bij u thuis opgehaald en weer teruggebracht wanneer wij deze hebben gerepareerd. 

E-bikes

Tegenwoordig hebben veel mensen e-bikes. Niet zo gek, ze zijn super handig! Lekker snel naar school of extra veel vrijheid op vakantie. Het is echter wel belangrijk bij deze fietsen om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren om storingen te voorkomen. Bij JZ Fietstechniek zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van e-bikes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw fiets en kunt u zonder zorgen door blijven rijden. Ook voor de aanschaf van een nieuwe e-bike kunt u bij ons terecht. Wij hebben zelfs ombouwsets om extra ondersteuning te geven bij het fietsen met uw normale fiets! 

Contact 

JZ Fietstechniek is een erkend service en afhaalpunt van Fietsenwinkel.nl. Wij zijn gevestigd in Veenendaal en maandag tot en met vrijdag open. Heeft u eerst een vraag of opmerking omdat u bijvoorbeeld op zoek bent naar een goede fiets? Vul dan het contactformulier in op onze website.