Eurostarter
Image default
Dienstverlening

Ga voor het uitvoeren van een spouwmuurisolatie in Brabant naar een professional

Wilt u uw huis beter laten isoleren en heeft u het geld om dit te laten doen door een professioneel bedrijf? Bij BODIMA uit Breda kiest u voor snelle en kwalitatieve spouwmuurisolatie in Brabant. De medewerkers gebruiken innovatieve technieken waarbij ze uw gevel niet beschadigen. Ook werken ze snel en efficiënt, want het aanbrengen van de isolatie is binnen één dag gebeurd. Eerst worden er gaten geboord in uw spouwmuur, waarna het isolatiemateriaal aangebracht wordt door de gaten. Dankzij de spouwmuurmuurisolatie in Brabant en de goede warmteverdeling voelen uw muren minder koud aan en blijft de warmte langer hangen in huis, zodat het voor u comfortabel wonen is.

Last van optrekkend vocht aan uw spouwmuurisolatie

Goede isolatie bespaart u ieder jaar energiekosten en de investering die u doet verdient u snel terug omdat uw huis stijgt in waarde. Een spouwmuurisolatie in Brabant van BODIMA uit Breda is dus een goede keuze. Ontdekt u optrekkend vocht in uw spouwmuren? Ook dan doet u er goed aan om dit bedrijf te bellen. Hun vakkundige personeel inspecteert uw spouwmuren en verhelpt uw probleem. U heeft bovendien de mogelijkheid om al uw muren te laten isoleren door BODIMA, op deze manier bent u gegarandeerd van een waterdicht huis.

Het verwijderen van optrekkend vocht

Komt uw behangpapier los van de muur, begint uw verf te schilferen of krijgen uw muren vochtplekken? Dan zou het kunnen dat u last heeft van optrekkend vocht. Bij dit professionele bedrijf wordt uw probleem in enkele stappen verholpen. Allereerst wordt de bepleistering van de aangetaste zone weggehaald, waardoor het vocht gemakkelijker kan verdampen. Vervolgens maken de medewerkers van dit bedrijf voor restauratiewerkzaamheden een ondoordringbaar scherm aan de onderkant van uw muren, waardoor er geen vocht via de bodem uw huis in kan trekken. Zo droogt het optrekkend vocht in uw muren helemaal op. Als laatste stap maken de medewerkers van dit bedrijf uw muren weer zo goed als nieuw.