Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Watersnijden is een nauwkeurige techniek

Watersnijden ofwel abrasiefsnijden is een techniek die al jarenlang voor allerlei materialen wordt toegepast. Met deze techniek kunnen er twee producten tegelijkertijd gesneden worden, door de tweekoppige uitvoering van de waterstraalsnijmachine. Ook worden de snijkanten zodanig scherp afgewerkt dat nabewerking niet nodig is. Zo bespaart u in uw materiaal én in de kosten. Een absolute specialist in het toepassen van deze techniek is Lave Snijtechniek in Best, vlak bij Eindhoven. Dit bedrijf heeft deze techniek nóg verder ontwikkeld. Maak kennis met de experts!

Een specialist in watersnijden

Met watersnijden kunt u allerlei verschillende materialen laten snijden, ongeacht de dikte. De specialisten snijden materialen namelijk tot een dikte van 200 millimeter. Daarnaast beschikt het bedrijf over speciale software, die hen in staat stelt de producten op de beste manier te rangschikken, zodat materiaal altijd bespaard wordt en de snijtijden verkort worden. De waterstraalsnijmachine biedt diverse bewerkingsmogelijkheden, zoals graveren. Met deze techniek wordt een tekst of afbeelding op metaal aangebracht. Daarnaast kunt u diverse materialen laten bewerken, zoals aluminium, hout, staal én metaal. Omdat het materiaal niet thermisch of chemisch wordt belast, trekt het niet krom en is het mogelijk om deze techniek ook in moeilijke omstandigheden uit te voeren. Voor een veelzijdige en precieze methode kunt u daarom uitstekend bij deze specialist terecht

Wilt u meer weten over de diensten van dit bedrijf?

Wilt u een afspraak maken bij dit bedrijf in Best, vlak bij Tilburg, voor het watersnijden van diverse materialen? Dan neemt u contact op met deze organisatie of vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Ook beantwoorden de specialisten al uw vragen en helpen ze u de juiste oplossing voor uw bedrijf te vinden. Zo heeft u een compleet overzicht van alle mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft. Ontdek de uitgebreide service en dienstverlening zelf bij de expert en maak een afspraak!