Eurostarter
Image default
Mode en Kleding

Een smoking kopen voor iedere gelegenheid

Een man in een smoking is een beeld waar veel vrouwen warm voor lopen. Draagt u graag een smoking of overweegt u al een poosje om er eentje aan te schaffen? U kunt een smoking kopen bij een goede herenmodezaak. Bij een smoking hoort een smoking overhemd, het liefst voorzien van mooie manchetknopen, en een vlinderdas. Onder een smoking draagt u zwarte sokken en schoenen. Een smoking kopen betekent dus dat u een complete outfit aanschaft waarmee u wel jaren vooruit kunt. De man draagt een smoking als de dresscode voor een bepaalde gelegenheid black tie is. In ’s-Hertogenbosch kunt u terecht voor een mooie smoking.

Een mooi trouwpak voor een onvergetelijke dag

Als u gaat trouwen dan kunt u een smoking dragen, maar u kunt voor deze gelegenheid ook een mooi trouwpak kopen. Het trouwpak bestaat meestal uit een pantalon, een vest en een colbert. Hierbij kunt u een overhemd, sokken, schoenen en manchetknopen kiezen om er een mooi geheel van te maken. Vroeger droeg de man ook nog een hoed, maar die trend is in de meeste kringen uit de tijd geraakt. Als de bruid in het wit gaat dan past eigenlijk iedere kleur pak. Als de bruid van plan is een andere kleur voor haar jurk te kiezen, of als het om een huwelijk tussen twee mannen gaat dan is het natuurlijk zaak om een trouwpak te kopen dat qua kleur goed past.

Koop uw pak op een vertrouwd adres

Gaat u binnenkort een trouwpak kopen? Dan kunt u prima terecht bij Black Tie Gelegenheidskleding in ’s-Hertogenbosch. U kunt hier een pak uitkiezen van verschillende merken, maar u kunt er ook een maatpak bestellen. Als u voor de laatste optie kiest dan is het uiteraard zaak om tijdig een afspraak te maken. U kunt in deze winkel ook een mooie smoking kopen. Voor uw huwelijk of voor een andere bijzondere gelegenheid waarbij u goed gekleed wilt gaan.