Eurostarter
Image default
Bedrijven

Het bedrijf dat u helpt producten te importeren vanuit China

Naar een geschikte manier op zoek waarmee u eenvoudig producten kunt importeren vanuit China? Het importeren van producten uit een land uit het Verre Oosten – aan het andere eind van de wereld – is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als klein bedrijf lijkt hier wellicht geen beginnen aan. Toch zijn er meer mogelijkheden dan u denkt. U kunt hiervoor altijd een expert inschakelen die als tussenpersoon optreden voor het producten importeren vanuit China. Meer weten over de mogelijkheden tot import? Neem dan eenvoudig contact op met CSP. Dit is geheel vrijblijvend. Ook als u benieuwd bent naar de mogelijkheden tot import uit bijvoorbeeld India of een ander Aziatisch land, kunt u hier aankloppen. Het is een stuk voordeliger om te outsourcen in China of een ander Aziatisch land dan alles vanuit hier te regelen. Producten importeren van China kost veel tijd en geld als u het zelf moet doen, maar als u gebruik maakt van bovenstaande expert, dan krijgt u 100% volledige én goedkope begeleiding.

Benieuwd naar het totaalpakket?

Kiest u voor CSP, dan kiest u voor een totaal dienstpakket. Het bedrijf levert de diensten die nodig zijn om succesvol, snel en vlekkeloos producten te importeren vanuit China of elders in Azië. Behalve kosten bespaart u ook tijd. Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van bedding, elektronica, personal protection & personal care, mode, gift, huishoudartikelen en medische artikelen? Dan bent u hoe dan ook aan het juiste adres. Dat geldt ook als u meubels zoekt.

Werken op basis van duidelijke afspraken

Er wordt altijd gewerkt op basis van duidelijke afspraken. Als u producten gaat importeren vanuit China weet u altijd precies waar u aan toe bent. Wat een dienst precies kost, weet u al voor u de dienst aanschaft. Met verborgen kosten krijgt u niet te maken. Ook weet u zeker dat alle geïmporteerde producten van hoge kwaliteiten zijn. In het land van herkomst zelf wordt namelijk een uitvoerige kwaliteitscontrole uitgevoerd om te bepalen of ze aan elke eis voldoen.

https://www.cspacific.com/