Eurostarter
Image default
Tuin en buitenleven

Heb jij al kerst kabouters in huis?

De kerst laat nog even op zich wachten, maar wij hebben ze al gespot, leuke kerst kabouters! Deze kaboutertjes zijn heel leuk in kerst sfeer gemaakt en zijn rood – wit gekleurd. De zijn niet zo groot, maar ook niet duur. Dat maakt deze grappige kaboutertjes eigenlijk meteen ook heel leuk om weg te geven. Zoek jij nog een origineel cadeau voor in het kerstpakket of een kleinigheidje als relatiegeschenk of om iemand te geven?Kies dan voor deze schattige kerst kaboutertjes!

 

Tuinkabouter liefhebbers opgelet

Voor verzamelaars van tuinkabouters zijn de kerstkabouters natuurlijk ook erg leuk. Ze zijn erg leuk om aan je kabouter verzameling toe te voegen. En tijdens de feestdagen verdienen ze natuurlijk een speciaal plekje in huis op de schouw, gezellig tussen de dennentakjes op de vensterbank of aan een koordje in de kerstboom.

Bij Tuinkabouterskopen.nl, een webshop in jawel tuinkabouters hebben we naast kerst kabouters nog veel meer leuke dwergen gespot. De vijverkabouter is trouwens een van onze favorieten. Dat is een tuinkabouter met vishengel in zijn handen. Aan de hengel hangt ook nog eens een grote vis! Een andere variant voor bij de vijver is de tuinkabouter met boot. Dat bootje kan ook echt drijven en is dan ook een leuke decoratie voor vijvers.