Eurostarter
Image default
Gezondheid

Hulp bij stress door sociale problemen

Heeft u stress door sociale problemen? De beste praktijk stress Apeldoorn aan het juiste adres. Wij zijn een team van experts met veel ervaring in therapieën die je stress kunnen wegnemen. Zo helpen wij al honderden mensen met stress ontstaan door bepaalde situatie in uw sociale leven. U kunt bij ons alles kwijt en vragen u dan ook eerlijk te zijn, zo kunnen wij u het beste helpen en kijken welke vorm van therapie u kunt gebruiken. Wij hebben een geheimhoudingsplicht en zullen dan ook niks bespreken met anderen zonder uw toestemming. Heeft u niet zoveel geld te besteden of over voor therapieën, dan kunt u op onze site een blog vinden met allerlei gratis tips.  

Therapie en behandelingen 

Wij hebben voor veel dingen therapieën, zo behandelen we mensen in onze praktijk die te maken hebben gehad met een jeugdtrauma die ze nog altijd veel stress bezorgd. Maar ook  bij het verlies van naasten wat u door alle hectiek door niet goed heeft kunnen verwerken. Maar we behandelen ook vrouwen met overgangsklachten en mensen herstellende van een burn-out. Bent u vaak angstig of heeft u weinig zelfvertrouwen, doordat u lijd aan faalangst. Dan hebben wij daar ook de juiste therapie voor. Bij ons heeft u vooral veel gesprekken met een van onze psychologen en therapeuten. Omdat dingen bespreekbaar kunnen maken vaak het beste middel is tegen stress

Trainingen, coaching en ons online blog

Mocht de stress een niet zo extreem reden hebben dan hebben wij ook trainingen voor thuis. Zoals als apps met ademhalings oefeningen en rustgevende muziek en filmpjes. Zo hebben wij op  onze site een blog waar we elke week wat plaatsen en u het een en ander aan tips geven. Dit kost geen geld u kunt gratis gebruik maken van de informatie die hierop gedeeld wordt. Daarnaast bieden we ook coaching aan voor gedragsproblemen bij kinderen, waarvan de grootste oorzaak stress is.