Eurostarter
Image default
Bedrijven

Kavel verkopen via kadastralekaart.com

Op de website van kadastralekaart.com kan je niet alleen informatie verschaffen, maar je kan ook een advertentie plaatsen voor het verkopen van je kavel. Zonder hoge kosten je kavel verkopen? Dat kan, want jouw geplaatste advertentie blijft vier weken staan. Je kan je kavel dus te koop aanbieden op kadastralekaart.com. Dit perceelplatform met meer dan 150.000 potentiële kopers is natuurlijk een ideale plek om jouw kavel te verkopen. Direct contact tussen de verkopen en eventuele kopers.

Online kadaster gegevens opvragen

Voordat je je kavel verkoopt is het handig om de ligging van je grond te weten. Met een kadastraal kaart wordt de omgeving rondom je kavel duidelijk weergegeven. De informatie op de kadastrale kaart is gebaseerd op gegevens van het Kadaster zelf en gemeenten. Deze kaart kaart bevat waardevolle informatie. Vroegere grenslijnen worden weergegeven en je kan ook een kaart van de omgeving ontvangen en eventuele streetview-foto’s. Een kadastrale kaart raadplegen kan snel en gemakkelijk op kadastralekaart.com. Op de website is veel informatie te vinden over je kavel. Zeker wanneer je overweegt om je kavel of een deel ervan te verkopen. Een kadastrale kaart wordt ook wel een omgevingskaart genoemd, omdat er een duidelijk en goed inzicht gecreëerd wordt in de grenzen van kavels. Zonder enige beperking inzicht krijgen kan met een online kadaster kaart. Raadpleeg een kadastrale kaart als je wilt weten hoe je perceel er precies uitziet dan kan je een.

Perceelgrenzen

Wanneer je een kavel of een deel ervan wilt verkopen is het handig om te weten waar je perceelgrenzen liggen. Een duidelijk overzicht kan je creëren met een omgevingskaart. Met een omgevingskaart kan je veel inzichten verschaffen over je kavel. Je krijgt in ieder geval een goed overzicht van de grenzen van je kavel. Een omgevingskaart is makkelijk te raadplegen via kadastralekaart.com. Met behulp van deze kaart kan je de afmetingen van je kavel beter inschatten, maar het geeft geen gedetailleerde meting van de ligging en omgeving.